Тежка катастрофа с каруца е станала на пътя Русе-Разград

Пострадало е британско семейство
1 сеп 2014 07:56, Анисия Иванова
73
Тежка катастрофа с каруца е станала на пътя Русе-Разград
Снимка, архив Булфото

Тежка катастрофа е станала тази нощ на пътя Русе-Разград, съобщи bTV. Пострадало е британско семейство, като жената е настанена в болница. Няма опасност за живота й.

Инцидентът е станал малко преди 23 часа в участъка между Цар Калоян и село Писанец. Лек автомобил с разградска регистрация се е блъснал в каруца, необозначена със светлоотразителни знаци. По неясни все още причини каруцата се е отклонила и е навлязла в насрещното платно. При сблъсъка е загинал конят, а съпругата на британския гражданин Найджъл Уайт, който е шофирал автомобила, е била ранена.

Собственикът на каруцата се е връщал в село Писанец от панаир в Цар Калоян. Тепърва ще се установи дали е бил под влиянието на алкохол. Той не успя да обясни защо превозното му средство няма светлоотразители.

На мястото на катастрофата са били изпратени екипи на „Спешна помощ", полиция и пожарна. Линейката е откарала пострадалата жена в разградската болница с леки наранявания. Причините за инцидента тепърва ще се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: МВРкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за кончето!
24
1
 
7
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЙКА преди 9 години
А ЗА КОНЯ УБИТ ТАЗИ НОЩ МЕЖДУ СВЕТОФАРА НА НЕСЕБЪР И КРЪГОВОТО НА РАВДА ЗАЩО НИЩО НЕ ПИШЕТЕ??? КОЙ ГО Е БЛЪСНАЛ, КАК Е СТАНАЛО, ИМА ЛИ ПОСТРАДАЛИ...???
23
0
 
8
 
! Отговори
Столичанин преди 9 години
От няколко дни, в центъра на София, в хлебозавода до Данон Сердика, Джанкови са направили вероятно незаконен пункт за отпадъци и до него се движат каруци и колички с ***.Най-лошото е , че наблизо има опасни завои и те пречат на движението, а нито общината, нито полицията, нито МОСВ взимат мерки!Сигурно ще има доста катастрофи с жертви и Столична община, р-н Възраждане и полицията ще са виновни за това!
22
0
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Да, защото те конете са безсмъртни, никога не се разболяват най-вече, когато са недохранени, експлоатирани, бити. Някои от тях едвам се движат. Винаги ми дожалява, когато видя как ги мъчат.
21
0
 
14
 
! Отговори
БПФ преди 9 години
Англичаните да не се оплакват - нали те и останалите европейци ни карат да бъдем "толерантни" с тая нечовешка напаст...
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен123 преди 9 години
Това може само в България да се случи! Единствената държава, в която можеш да видиш ферари и каруца 1 до друга. Срам и позор...селска държав
19
1
 
15
 
! Отговори
Комитет Хелзинки преди 9 години
И ние чухме как са спрели *** кражби! След като никоя власт не иска да спре кражбите на земеделската продукция с *** каруци, ограбени производители се снабдили с пушка с оптика и застреляли коня по време на кражбата.Това се случило на два пъти и повече *** кражби в района нямало!
18
0
 
13
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
шОФИРАШ СИ АХА ПРЕД ТЕБ ТИ ИЗКАЧА КОН С КАРУЦА!!ТОВА НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!А ПРОСТИЯ КОНЯР ПИЯТ НЕ Е ЗАЕЛ В КОЕ ПЛАТНО СЕ НАМИРА!
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Без светлини, в насрещното платно и пиян като пор. И ревеше за коня си, докато жената беше в кръв. made in gypsyland
16
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално да се движи посреднощ с каруцата и да няма никакви светлини. Все пак е ходил да си "бере" където не е сял, я в нива, я в къща....Спасение няма.
15
0
 
17
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Нали сме у Европа?? Ама на самия край! За това на пътя сме д и в а ц и ! Кой иска, нека се обижда! И пътищата ни пътища и органите ни органи ..............и реда ни подреден!
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Селяците са неуморни.Цепят мрака с 300 и после ОЛИЛИииии.
13
2
 
6
 
! Отговори
не харесвам англия преди 9 години
хахахахахахаха
12
1
 
27
 
! Отговори
МАМАИМЦИГАНСКА преди 9 години
Едно просто ремарке за колата с една ос и товароносимост до 750кг. трябва да има стопове, мигачи, регистрация в КАТ, номер, платена застраховка, и данък! Една каруца с кон - нищо! Най много един светлоотразител отзат, НО само ако я кара ***. Ако хванат българин с каруца ще го спукат от актове. Това ако не са двойни стандарти.....
11
1
 
2
 
! Отговори
до 777 преди 9 години
какво мелиш да не си мелничар тиква недоразвита пак си жулнал някоя ракия сутрин
10
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И вие се чудите защо е бил без светлоотразители и в насрещното платно? Че от кога *** спазва правилата?
9
1
 
25
 
! Отговори
Марио преди 9 години
Защо изтрихте коментара на бай Тъпчо жалки админи? Във него нямаше нищо нередно и за кратко време събра плюсовете на много читатели.Вероятно този човек ви е комплексирал с оригиналните си и точни изказвания и изпитвате ужас само като видите коментар от него...Ами да,природната интелигентност не се придобива в университети и не се купува с дипломи а вие с вашите дипломи нали знаете какво да направите?
8
1
 
28
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
А къде са полицаите??? На Тракия всеки ден виждам колоездачи който минават покрай патрулите без проблем.Каруци навсякъде се движат.Сигурно трябва да им сложат колани и фарове за да ги спират поне когато не ги използват.Щом е на пътя е участник в движението и трябва да спазва определени правила.Сега англичанина е виновен:Несъобразена скорост.Длъжен е бил да предотврати ПТП.
7
11
 
7
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
В съседното село е имало събор и човекът е обърнал няколко чашки,докато се усети и се стъмнило.С масовата безработица в тези населени места и ниските пенсийки,дали имат някаква друга възможност за придвижване?25 г.в светлото бъдеще ни водиха,а на практика ни върнаха в средните векове."Белият"англичанин ще си купи нова кола,а чичкото с окървавената глава като изтрезнее ще разбере,че е назад поне с 1500.Ще има ли за нов?Светоотразители и фенери са друга тема,но задължително за тези превозни сред
6
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви светлоотразители ви гонят?! Живеем в 21-ви век! Да се забранят тези каруци по пътищата. Аз, ако искам куче трябва да му извадя паспорт, да го чипирам, да го ваксинирам и да е под постоянен ветеринарен контрол, че и данък да плащам. Тези коне някога ветеринар виждали ли са? Кой следи в какво състояние са? За каруците гражданска отговорност плаща ли се, проверяват ли се? Не, тогава нямат място на пътя! Правилата са за всички!