Кола блъсна ученичка на пешеходна пътека в Русе

Момичето е в болница, няма опасност за живота му
Обновена: 23 окт 2014 14:06 | 23 окт 2014 09:54, Красимир Ангелов
17
Кола блъсна ученичка на пешеходна пътека в Русе
Снимка: Булфото, архив

Лек автомобил блъсна ученичка на пешеходна пътека в централната част на Русе, съобщават от  полицията в дунавския град.

Инцидентът е станал около 7,25 часа тази сутрин на кръстовището на бул. "Скобелев" и ул. "Муткурова". Тогава 17-годишното момиче пресичало пешеходната пътека, когато "Фолксваген Голф", шофиран от 71-годишен мъж, не спрял и я блъснал.

От удара ученичката е леко ранена и е откарана с кола на Спешна помощ в русенската болница. Тя е без опасност за живота, но е оставена за наблюдение в отделението по неврохирургия.

На шофьора е взета алкохолна проба, която е отрицателна.

Това е трети инцидент на пешеходна пътека в Русе от началото на седмицата, припомнят от полицията. В предишни два случая пострадаха 12-годишно момче и 21-годишно момиче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Русеблъснат пешеходец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Катя преди 9 години
А най-лошото е, че и да има пострадал, и да има УМРЯЛ никой няма да си плати, защото "имаме държава и закони"
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1:То хубаво това, ама като трябва да работят до 82 години за пенсия, с бастунчето ли да ходят на работа и по бизнес срещи и задачи ?
9
2
 
3
 
! Отговори
sport преди 9 години
До АнонименНе разбрах как стигна до това прозрение, но не виждам нищо градивно в твоя коментар, а и как това изобщо се свързва с конкретния проблем. По повод критиката ти, не знам какво значи да си излезнал, но пък да те поздравя с песента Столична на Румънеца и Енчев - звучи ми като за теб. :)
8
1
 
10
 
! Отговори
СЪДИЯТА преди 9 години
Няма да се стягате! Ако "шофера" е "наш човек" и има необходимата финансова обезпеченост..... Ще изкараме че ученичката сама се е блъснала в почти спряла кола и сама се е ранила!................. Както вече доста пъти сме го правили из цял Абсурдистан! ВИНОВНИ........ НИКОГА НЯМА.......... Особено ако са........ "НАШИ ХОРА"!!!!................
7
2
 
14
 
! Отговори
sport преди 9 години
До АнонименЩо за глупост. Човекът може да е най-съвестния шофьор. Наистина трябва да има зверски глоби, но и да се прилагат. А не маршрутка да минава в бус лентата, а след нея поне 5 автомобила, които се прикриват зад нея. Бус лентата е само за автобуси, като бих приел с особен статут и маршрутки, а не за таксита и тарикати. Като те снимат там - 200 лева, повторно 300, при трети път - 500 лева и книжката на трупчета за 3 месеца. Пък ти си прави сметката дали ще караш там. Същото и за ГО.
6
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забравил е да си пусне фаровете, иначе с пуснати фарове инциденти не стават!
5
6
 
17
 
! Отговори
Кирил преди 9 години
Малко сме некултивирани.Докато не се въведат драконовкси мерки срещу всякакви *** на пътя няма да се орпавим.Неспиране на пешеходна пътека --> Конфискуване на МПС и 40 часа обществено полезен трудНе пускане на мигач - 500 лв + 40 часа обществено полезен трудКаране в Бус лента - 500лв + 40 часа обществено полезен труд
4
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА ТОЗИ *** НАРОД ТРЯБВА САМО ДИКТАТУРА!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не така с лошо за гримовете, все пак са гласоподаватели.
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе голфаджията си е гофаджия и на 70
1
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви са тия 71 годишни шофьори??? След 60-65 максимум да им взимат книжките. На 71 години вече не знае на кой свят е, няма никакви рефлекси, а кола тръгнал да кара!