Бивш пожарникар застреля майка си и рани сина си

55-годишният мъж сам се е предал в полицията
Обновена: 15 ное 2014 10:49 | 15 ное 2014 10:36, Камелия Цветанова
68
Бивш пожарникар застреля майка си и рани сина си
Снимка: Булфото, архив

Мъж  застреля майка си и простреля сина си в столичния квартал Нови Искър.

Сигналът за тежкия инцидент е подаден през изминалата нощ малко преди 3 часа в СДВР.

Мъжът, който е открил стрелбата, е на 55 години от София. Той е застрелял със законно притежаван пистолет 79-годишната си майка и прострелял в главата сина си, който е на 23 години и е инвалид, съобщи МВР.

Простреляният мъж е откаран в "Пирогов". Лекарите се борят за живота му.

Стрелецът е бивш служител на пожарната.

След като застрелял майка си и ранил сина си в главата, мъжът се предал на полицията.

Отведен е в СДВР, където текат разпити.

Причината за стрелбата най-вероятно е личен проблем на 55-годишният мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не знаете за какво става въпрос и не познавате Петър,не пишете глупости !Дошло му е до гуша, инвалид,напълно неподвижен син,стара и болна майка! Не му е било лесно, СПРЕТЕ ДА ЗЛОБЕЕТЕ !
35
2
 
3
 
! Отговори
красналиев преди 9 години
нормално аз съм началник в русе и знам че 99%са алкохолици нали пием всеки ден ни сме хора с проблеми и си рискуваме живота всеки ден е когато несме пияни и заслужаваме повече пари от тъпите полицай
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това показва какъв е живота в страната ни. Човек който живее спокойно и приятно не прави ткива неща.
33
0
 
3
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
До АнонименВакума е разредено състояние на газ в затворено пространство !Опитвайки се да ползвате физически термини поне се поантирай те върху правилното им приложение.Придавам значение на не подготвена ви информираност в редиците на МВР и дефицита ви на целенасочено образование , което не се отъждествява с чисто свидетелство за съдимост достатъчно за да ви приемат на работа във доказано най- ниско интелигентното ведомство от страна развитие на човешките ресурси
32
2
 
3
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
До АнонименЗавистта към по- низше същество се нарича съжаление , Другарю Милиционер ! Както написах винаги се радвам , когато някой е толкова ограничен , че дори не знае колко е зле ,но това незнание го прави щастлив , а трагичното е , че предава невежество то си и на поколението си . Така вече той е произвел поредният ограничен индивид , на който височината на летвата е успеха на родителя да бъде .....милиционер!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До lewskarПродължавай да се радваш,но недей да завиждаш! Първото поне ще ти помогне и ти да имаш високо интелигентно семейство,въпреки че не е съвсем сигурно,а второто няма да направи животът ти по-добър!
30
2
 
4
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
До АнонименВинаги се радвам , когато някой не особено умен милиционер се похвали , че е милиционер ( В България полиция НЯМА) за полицай се иска учене , а за милиционер да не си осъждан!Старите хора казват : Пъдар и бирник никой не ги обича .Многозначно е и твърдението : " на село без нашивки не се връщат " , а като не си много умен и не може и *** на зелето да смениш най ти се отдава , пъдар да бъдеш е , Другарю Милиционер цункай " високо интелигентното си " домочадие по кратунките
29
0
 
12
 
! Отговори
bobi преди 9 години
25 години преход.ей до това ни докара.
28
2
 
9
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
УБИТИЯ МЛАДЕЖ ВЕРОЯТНО Е БИЛ БОЛЕН ОТ НЕЛЕЧИМО ЗАБОЛЯВАНЕ, КОЕТО Е ДЕПРЕСИРАЛО БАЩАТА. ТАКОВА РЕШЕНИЕ ТРУДНО СЕ ВЗЕМА. И ВСЕ ПАК МУ Е ДЕТЕ........
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това дали не е бойко тиквата?
26
3
 
7
 
! Отговори
колега преди 9 години
До Анонимен 31Браво колега , бъди жив и здрав. С тия реформи дето ни готвят аз мисля да напускам МВР . Доста ми трябва до пенсия , а не ми се работи за без пари, очаквайки поредните промени , които щели да ни оправят.
25
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 19В голяма грешка си пич!Именно аз съм бивш служител на МВР и нямам от какво да се оплача.Освен пенсията ми-около максималната имам повече от добре платена и престижна работа.На 50 години съм,семейството ми е живо и здраво,нека все тъй да е! Намирането на работа е трудно за такива като тебе-многознайковци.А между другото,аз и такива като мен,доста години сме работили за имената си,а сега нашите имена работят за нас.Бъди жив и здрав!
24
10
 
8
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
От как ДПС не е на власт хората почнаха да си изтребват семействата като Кочо Честеменски и да се самоубиват.Имаше и коледни и байрямски....
23
3
 
10
 
! Отговори
позиТано преди 9 години
Абе къде изчезна Кутев?
22
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само ГЕРП !!! Да е жив и здрав бащицата ни БУДА !!! Тук ще бъде раят на света !!! Хубавите неща започват да се случват ! Да си ни жив и здрав ,бащице Наш !!
21
7
 
19
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Днешна Борисова България!Айде ШЛАНГМАЙСТОРА да си каже тежката дума!
20
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къф ли трябва да си, че под една човешка трагедия да пишеш политически коментари.......
19
2
 
27
 
! Отговори
бивш милиционер преди 9 години
Аз като напуснах милицията веднага върнах пистолета "Макаров".. Те ама защо пази си го... Аз не ми трябва беля на главата.. Я го откраднат я човек кат пийне малко и за беля трагедия... Неща да ме разнасят из село и по новините... Туй е беля работа.
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От личната трагедия на един човек сега ще се вадят политически дивиденти, ще се сипе кал, ще се коментира...А дали змнаем въобще нещо за случая?Те медиите само глупости пишат.И какво като се е случило това?Какво?Нещо положително няма ли в държавата?В чужди медии всеки си хвали държавата, все положителни новини.А тук комунистите се разсипват от нихилизъм.
17
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От на Боко бандата ИЗПУШВАТ вече.