Задържаха млад мъж за 4 въоръжени грабежа във Варна

Те са извършени в хранителни магазини в рамките на 2 дни
17 дек 2014 11:04, Красимир Ангелов
4
Задържаха млад мъж за 4 въоръжени грабежа във Варна
Снимка: Булфото

Полицията във Варна установи и задържа млад мъж, извършил четири въоръжени грабежа за два дни в морската столица, съобщават от Районна прокуратура – Варна.

Под ръководството прокуратурата е образувано досъдебно производство по четири такива случая. Грабежите са извършени в магазини за хранителни стоки, като мъжът е заплашвал продавачите с пистолет. При четирите грабежа той е взел 1320 лева.

В резултат на съвместните усилия на Прокуратурата и органите на МВР, в изключително кратък срок е разкрит извършителят на деянията – 27-годишен мъж от Добрич, осъждан като непълнолетен за държане на наркотични вещества.

Спрямо него е повдигнато обвинение за грабеж, извършен в условията на продължавано престъпление. С постановление на наблюдаващия прокурор той е задържан за срок до 72 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: въоръжен грабежВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Горкинкият, ами той на 27 годинки още бозае, а не е имало кой да му купи млекце.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
коментара е безсмислен
1
4
 
2
 
! Отговори
вера преди 9 години
Браво, само така!Никаква милост за гладни, стигнали до някаква зависимост, обезверени млади хора! Те тези 1320 лева са месечната заплата на младшия магистрат, който ще напише една хубава достойна за похвала и обществена гордост присъда. Така е, крадецът си е крадец, винаги е било така...Друго си е ако откраднеш няколко милиона...., такова дело естествено младшия магистрат няма и да помирише. Малка му е заплатата.....