Футболни фенове пребиха зверски момче в Пловдив

Нападателите са успели да избягат
Обновена: 4 яну 2015 19:36 | 4 яну 2015 19:09,
112
Футболни фенове пребиха зверски момче в Пловдив
Пребитият тийнейджър е в болница Снимка: Dnes.bg

Фенове на "Локомотив" - Пловдив са пребили 16-годишен младеж в пловдивско заведение. Организирана агитка от 30 души нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт.

16-годишният Румен Койчев е пребит до безсъзнание пред заведението, без да е предизвикал агресията. Момчето си е глътнало езика. Спасил го е непознат мъж. Нападателите са успели да избягат. 

„Това е зверско, не мога да обясня тази агресия, да видиш човек в кръв и безсъзнание и да продължиш да го биеш, какви майки са ги раждали тези деца”, разказа пред Dnes.bg майката на Румен – Искра. 

Румен е с избит зъб, устната му е зашита. Направен му е скенер, в момента е в клиниката по очни болести. 

"Да спрем тази безумна фенска война. Искрено се надявам изродите, които пребиха детето ми, да си понесат заслуженото", пише Искра Койчева на Фейсбук страницата си.

От Фейсбук профила на сина пък става ясно, че той е заклет фен на ЦСКА. 

На този етап не е ясно дали момчето е случайна жертвана запалянковците, или боят е бил организиран. Инцидентът не е включен в бюлетина на полицията. Оттам все още няма реакция за нападението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Пловдивпобойфенове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
35
 
! Отговори
Мирчо Спасов преди 9 години
Е такива *** Народната милиция ги прибираше и да блъскат с кирката като са много яки! Както и оня изнасилвач от училищната тоалетна в Дебелт!
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
К'во се чудите- напили са се като кучета тия и всеки им е крив.
25
5
 
35
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
30:1 добре е. Жалки хорица, нямащи си друга работа освен да друсат и да се бият по стадионите. Именно заради такива безполезни на обществото ни аутсайдери трябва да върнат Строителни войски. Поне магистрали, пътища и мостове да правят.
24
9
 
10
 
! Отговори
Варненец преди 9 години
Майна, теб където и да те бия у Варна, все ще ти е малко!
23
3
 
1
 
! Отговори
МАСТИЯ преди 9 години
ДА БЕ! А ПЪК АЗ СЪМ БАТМАН!
22
3
 
19
 
! Отговори
ЕЙ БОГУ преди 9 години
ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИ ПОЛИЦИЯТА ТЕЗИ ***,ТОВА НЕ СА ФЕНОВЕ,А ***
21
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПЛОВДИВ - ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА ...
20
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Футболните агитки в България се използват масово от политическите партии за нагнетяване на социално и етническо напрежение в необходими моменти. Естествено, всичко това срещу пари. Болшинството от *** са татуирани с националните герои, но това е само поза, а действията им са псевдо-патриотични. Никога през годините на преход нямаха смелост спонтанно и честно да се изправят срещу престъпната политическа върхушка и мутрите. А обединени имат потенциал да го направят.
19
34
 
15
 
! Отговори
Варненец преди 9 години
Майните са особено жалко племе. Единствено те на кореняци софиянци си позволяват да казват селяни. Казват и на всеки от България впрочем, че е селянин, щом не е от Пловдив. Майните са с онази гръцка жилка закърмени на голямото самочувствие. И като дойдат у Варна много ми е кеф да ги бием тия *** феновете на Ботев и Локо. Един път ги причакахме на стената преди Аспарухов мост..стената с графиките на ликовете на Апостола , Цар Симеон..и им начупихме стъклата на автобуса с камъни.
18
7
 
9
 
! Отговори
******************** преди 9 години
Всеки който иска да е Фен към някой клуб да има Досие в Полициата така ще има поне някакъв контрол
17
4
 
17
 
! Отговори
до 19 Иванчо преди 9 години
За какви паундове през 1982 говориш? И каква е тая "заплата на ден"?Иначе, подкрепям идеята да се забрани футбола със закон! Причинява повече вреди, отколкото ползи за обществото.
16
5
 
22
 
! Отговори
FBI преди 9 години
Докато не забранят тези така наречение Терористични Организации като Фен клуб няма нищо ново да се случе в България
15
4
 
27
 
! Отговори
МАСТИЯ преди 9 години
ТОВА Е ОЩЕ ЕДИН ПОВОД ФУТБОЛЪТ В ПЛОВДИВ ДА СЕ ЗАКРИЕ! ТОЙ И БЕЗ ТОВА Е ВЗЕЛ-ДАЛ! НЯМАТ СТАДИОНИ, НЯМАТ ПАРИ! КВО *** МИ ТЪРСЯТ В А-ГРУП? НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПОДАДЕ СИГНАЛ ДО ФИФА И УЕФА? ЕДНИТЕ ИГРАЯТ НА ПОЛУСЪБОРЕНА РАЗВАЛИНА, ДРУГИТЕ НА НЯКАКВА СЕЛСКА ПОЛЯНА СЪС СКЕЛЕ ВМЕСТО С ТРИБУНИ ЗА ЗРИТЕЛИТЕ! КОЙ ИМ ДАВА ЛИЦЕНЗИ НА ТЕЯ НЕЩАСТНИЦИ?!
14
7
 
48
 
! Отговори
Иванчо преди 9 години
Трябва футбола да се забрани съд закон. Не ми го побира ума кой може да ходи да го гледа при положение че от години няма спорт а чиста проба бизнес. През 1982 година наистина звездите във футбола взимаха ЗАПЛАТА по 12 паунда на ден. И това беше. Играеха футбол от сърце, заради спорта. А сега всичко е мръсен и черен бизнес на гърба на простия народ който ходи да ги гледа и да им пълни джобовете с милиони
13
7
 
8
 
! Отговори
Доживяхмее !!!! преди 9 години
Край на победната серия на Реал (М).Валенсия току-що ги победи с 2:1 ,след като губеха с 0:1 ! Имаха положения мадридци,но и вратаря на Валенсия луд еееееейййй !!!
12
8
 
35
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Простащината по Пловдивските улици е ежедневна!Бил съм там и съм наблюдавал арогантното поведение на младежите им!Срам е, че този древен град се напълни с ниско образовани и ниско културни хора.Къде е общината,полицията,съда в този град.Не ходете в Пловдив защото е опасно за вас!
11
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Футболът да се забрани, а примитивните животни които го харесват да бъдат изпратени в трудови лагери.
10
5
 
16
 
! Отговори
bultras преди 9 години
*игани, *игани.....
9
10
 
68
 
! Отговори
Антифен преди 9 години
Един комшия от блока е върл фен Локо и само това му е в главата ръце,крака,врат-всичко си е татуирал по темата и дори когато е сам излиза на терасата и вика оле-оле-оле...Една вечер взех един стикер на Ботев и го залепих на вратата му,на другия ден сутринта целия вход се събуди от викане и псуване-излезе пак на терасата и викаше като ненормален...Целия вход умряхме от смях,но всъщност нямаше нищо смешно-тези хора са с болни мозъци и само казармата щеше да ги вкара в пътя
8
56
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом е фен на цска си го заслужава!