6 РПУ издирва майка и дете. Вижте ги добре!

36-годишната Радостина Тодорова е умствено изостанала
24 апр 2015 14:57,
22
6 РПУ издирва майка и дете. Вижте ги добре!
Издирваните майка и дете. Снимка: МВР

Служители на столичното Шесто районно управление издирват 36-годишната Радостина Тодорова и 5-годишната й дъщеричка Дженифър Нгуен.

По данни на близките им, на 21 април те са излезли от дома си в кв. "Овча купел" и оттогава са в неизвестност. За последно били забелязани в района на комплекса, близо до адреса, на който живеят.

Радостина е висока около 170 см, слаба, с тъмна среднодълга коса и тъмни очи. Тя страда от умствена изостаналост. Била е облечена с късо черно палто, сини дънки, обута с жълтеникаво-златисти обувки. Носи спортна черно-червена чанта.

Момиченцето й е високо около 120 см, слабо, с дълга до раменете черна права коса и тъмни очи. Детето е с жълто яке, сини дънки и розови маратонки.

Хората, които разполагат с допълнителна информация, могат да сигнализират на тел. 112, 9821760, 9821755 или в най близкото поделение на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 8 години
УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИ....шИЗОФРЕНИЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ С ПОДОБНИ ДИАГНОЗИ - НЕБИВА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА РАЖДАТ!!!! А ДОКОЛКОТО чЕТОХ СА ПРИЕЛИ ВЕчЕ СЪС ЗАКОН чЕ ИМ Е РАЗРЕшЕНО. НА КЪДЕ ОТИВА ТАЗИ НАЦИЯ?????????? ИМАТ ЛИ АКЪЛ ТЕЗИ КОИТО ПОЗВОЛЯВАТ ПОДОБНО НЕщО И ПОСЛЕ ВЪРВЕТЕ ГИ ДИРЕТЕ!!! УЖАС !!!
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви проценти наследяемост говориш, ти си луд.Няма начин за изчисление на умствена или физическа изостаналост и деформации, защото варират от много фактори и прогресират с различен темп.Тези не е препоръчително да имат деца, защото се раждат същите.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това съм го гледал и изучавал, докато бях студент и досега не разбирам защо хора с такива проблеми им дават да имат деца ?!Те не са виновни, но имат двата основни инстинкта - за ядене и за секс.Но да отглеждат и възпитават деца ... НЕ!
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЖивотът тук си е като навсякъде по света, но просто нашите медии сякаш умишлено ни заливат само с лоши новини. Защото лошите новини продават. Ако пишеха само положителни неща, кой щеше да ги чете? Виж, друго си е да пишем за трагедии, убийства, пожари...А иначе на всякъде по света стават такива ужасии, но като че ли там медии не са толкова концентрирани върху тях и обществото не е толкова запознато с ужасиите, които се случват ежедневно.
7
7
 
21
 
! Отговори
? преди 8 години
А защо УМСТВЕНО изостаналите не бъдат ЛИШЕНИ от възможността да ЗАБРЕМЕНЯВАТ и да ОПЛОЖДАТ?КОМУ е нужно ТЯХНОТО поколение????
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО ОТЧАЯН..Тук не се чува и една добра новина- катастрофи, пребити, убити, отвлечени и какво ли не. за бога в коя държава живеем - това не е нормално. ще изперка целия народ..........ЗАЩО СЕ УЧУДВАШ? ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯТА ЗА КРАВАРИТЕ ОТВЪД ОКЕАНА ПРЕЗ 20-те 30-те И 40-те ГОДИНИ НА МИНАЛИЯТ ВЕК И ЩЕ РАЗБЕРЕШ В КОЙ ВЕК СИ СЕ ВЪРНАЛ. ПЪТУВАНЕТО НА ТИКВОЛАНДИЯ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ПРОДЪЛЖАВА В 21 ВЕК.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, де жената е умствено изостанала, с какъв акъл я оставяте да се грижи за детето? Това, че го е родила, не значи, че може да го отгледа! Дано не им се е случила нищо лошо, ама знае ли човек какво се върти в главата на един умствено изостанал човек?
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"вижте ги добре"...Малко иронично звучи на снимка с толкова лошо качество. Това на снимката може и аз да съм - личи си само, че (май) е бяла жена с дете. Толкова. Едва ли някой ще ги разпознае от нея. Чудя се що за семейства са тези, които имат само такава снимка на най-близките си...
3
6
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 8 години
ЩОМ ТАКА ПРЕМАХВАМ ВИ.ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО СЪС СОДОМ И ГОМОР.МАЛКО ВРЕМЕ ОСТАНА НА ТОЯ НАРОД НАРЕЧЕН БЪЛГАРИ.ТУК УБИВАТ,КРАДЪТ,ИЗНАСИЛВАТ. ДОРИ БЕБЕТА.НАЛИ НЕ ИСКАТЕ РЕЛИГИЯ ДА ИЗУЧАВАТ ДЕЦАТА. НАЛИ ВСИЧКИ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ АТЕИСТИ.ЩО НЕ СКАЧЕТЕ ПАК И НЕ ВИКАТЕ: "КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН". ЗАЩО СПРЯХТЕ ДА СКАЧАТЕ? НЕ НАРОД, А ***. ***. ГЛАД, МИЗЕРИЯ И НИСКИ ЗАПЛАТИ. А ДОМАТИТЕ ЩЕ СТАНАТ 4 ЛВ. ЗА КИЛО.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам момичето от малко. Беше много красиво и добро дете, но за съжаление не беше добре. Дано се намерят живи и здрави и двете.
1
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не издирите таткото Нгуен да го питате с кой акъл прави дете на умствено изостанала жена и какво въобще търси в България???? Дано поне детето се намери живо и здраво... С всеки ден новините в държавата стават все по-гадни.