Мъж загина при катастрофа край добричко село

Лек автомобил се заби последователно в две крайпътни дървета
3
Мъж загина при катастрофа край добричко село
Снимка: Булфото, архив

27-годишен мъж загина при тежка катастрофа в Добричко, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 02 май, около 21:45 часа, е получено съобщение за настъпило ПТП по пътя от село Полк. Дяково в посока село Абрит.

Установено е, че лек автомобил "Фолксваген Пасат" с варненска регистрация, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, напуска платното за движение и се блъска последователно в две крайпътни дървета.

Вследствие на произшествието возещия се на задната седалка 27-годишен мъж от село Абрит загива на място, а водачът  - 38-годишен мъж от същото село, е настанен в болница "Света Ана" във Варна с гръдна травма и опасност за живота.

Не е пострадал единствено возещия се на предната седалка 21-годишен младеж.

Установено е, че водачът и пътниците са били без поставени предпазни колани. Взети са кръвни проби за наличието на алкохол в кръвта на водача. По случая е образувано досъдебно производство.

След друга катастрофа в областта 57-годишна жена е с опасност за живота след инцидент по пътя от село Крушари към село Полковник Дяково, съобщават от ОД на МВР-Добрич.

На 02 май, около 17.05 часа, в Районно управление „Полиция” 02 - Добрич е получено съобщение за настъпило пътно-транспортно произшествие по пътя от село Крушари към село Полковник Дяково. Установено е, че лек автомобил „Фолксваген” - Голф с добричка регистрация, при движение с несъобразена с пътните условия скорост – мокър път, напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво.

Вследствие на произшествието са пострадали водачката на автомобила - жена на 57 години, от село Полк. Дяково, която е настанена в МБАЛ-Добрич с тежка гръдна травма и опасност за живота, както и двама пътници, които са настанена в МБАЛ-Добрич без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: добричкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" при движение с несъобразена с пътните условия скорост "Няма определение за несъобразена скорост и КАТ слагат тази причина винаги, когато не могат да сложат истинската причина за произшествието. Само за налагенето в Закона за движение по пътищата на тази "несъобразена скорост", КАТ трябва да се закрие, а служителите му да нямат право на държавна работа, а причини за закриването на КАТ има много. Най-общо казано КАТ са вредни и заради тях има повече произшествия и повече загинали хора.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В това село абрит само кмета е с българско име ОБАЧЕ е от дпс