Млад шофьор се заби в паркирани коли, борят се за живота му

Тежкият инцидент стана тази нощ в Смолян
Обновена: 7 май 2015 14:02 | 7 май 2015 11:54, Красимир Ангелов
4
Млад шофьор се заби в паркирани коли, борят се за живота му
Снимка: Булфото, архив

20-годишен мъж е настанен в болница с опасност за живота след пътен инцидент в Смолян, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Около 02.55 часа тази нощ в града, на ул. “Тракия”, 20-годишен мъж от Смолян управлява лек автомобил “Ауди А4”, когато поради движение с несъобразена скорост губи контрол над управлението на автомобила и се удря в други два автомобила, паркирани на пътното платно.

В следствие на пътнотранспортното произшествие автомобилът се запалва. Ранен е водачът му, който е транспортиран от екип на ЦСМП за лечение в МБАЛ – Смолян с опасност за живота.

Въпреки намесата на екип на пожарната при пожара автомобилът е напълно унищожен. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Смолянпожаркатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Несъобразена скороост няма. Това е катаджийска измислица, за да ни глобяват и да не посочват истинските причини за произшествията, а те най-често са лоши пътища, пътни знаци не на място, пътна маркировка несъобразена с пътните условия и т.н. С други думи все неща показващи вината на КАТ и други обществени структури. В случая има пряка вина на КАТ, че допуска масово в България шофьори да шофирта пияни и чак като стане лошото, както е в случая, се намесват да пишат протоколи, които не са и верни.
1
1
 
22
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Само някое дрогирано *еле или пълен *** и некадърник може да свърши тези работи....Въобще не ми е жал за тези нагли и арогантни*....