Задържаха заподозрян за убийство на жена в София

Мъж уби съсед в Димитровград, обидил родителите му
5
Задържаха заподозрян за убийство на жена в София
Снимка: архив, БулФото

Сигнал за намерен труп на жена в столичния кв. “Ботунец“е  бил подаден в полицията малко след 9.30 часа днес, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Изпратеният на място полицейски екип установил самоличността на починалата - 47-годишна жена. След проведени незабавни заградителни действия бил задържан заподозрян за тежкото престъпление. Трупът е изпратен за аутопсия. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

За убийство е задържан и 35-годишен димитровградчанин. Сигналът бил подаден снощи към 22.50 часа.

На мястото била изпратена дежурно-оперативна група, която открила в дома на 35-годишния мъж трупа на 55-годишен, негов съсед.

По първоначални данни двамата съседи седнали да се почерпят. В разговора жертвата обидил починалите родители на приятеля си по чашка, което го агресирало.

Той посегнал и с кухненски нож му нанесъл 5 прободно-порезни рани в областта на корема и гърдите. Трупът е откаран за аутопсия. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: убийствадимитровград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
11
 
13
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Всеки ден тези новини, всеки ден!!! Имам чувството, че ГЕРБ като са на власт престъпленията са повече или, че се АКЦЕНТИРА върху тях. Много ниско сме паднали хората, много ниско!!!