Жандармеристи иззеха марихуана и екстази от лек автомобил

Задържани са двама младежи
Обновена: 3 юли 2015 09:40 | 3 юли 2015 09:39, Красимир Ангелов
8
Жандармеристи иззеха марихуана и екстази от лек автомобил
Снимка: Булфото

Служители от бургаската жандармерия са иззели марихуана и три таблетки „екстази” при проверка на лек автомобил, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 21.50 часа в Созопол, служители от бургаската жандармерия извършили проверка на лек автомобил "Фолксваген Пасат" с бургаска регистрация, с който се придвижвали 19-годишен младеж от Сливен и 18-годишен негов приятел от Поморие.

Намерени и иззети са кафеникава зелена листна маса (марихуана) и три таблетки „екстази”. Двете момчета са задържани със заповед за задържане за срок от 24 часа.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименда легализираме треватаписна ми някакви дилъри да взимат по 20 лева за грам а реално всяка баба може да го произвежда и ще е доволна ако взима 0,5-1 лев на грам тревата е полезна но всички живеем в заблуда...екстазитата са вредни и опасни трябва да разграничаваме тревата от другите *** с които я сравняваткак може нещо натурално излязло само от едно растение без никакви обработки да се сравнява с напълно синтетични *** като екстази
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
GOLIAM UDAR--TOKU SHTO I SNN GO POTVARDI.GANDARMERIATA DA SE PENSIONIRA NA 35 G.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото тия 3 таблетки може да са били по 5 кила всяка и трябва много фуражки за операцията.Добре,че не са пратили баретитте,че пак можеше да има някой изпънат