Пиян шофьор уби 36-годишен

Колата се блъснала в паркирани автомобили
26 юли 2015 11:23, Александър Попов
22
Пиян шофьор уби 36-годишен
Снимка: Булфото, архив

Мъж на 36 години е загинал при катастрофа, станала в Ловеч тази нощ, съобщи БТА, като се позовава на МВР.

Ловчалия се е движел с лек автомобил "Фолксваген Голф" с висока скорост по ул. "Съйко Съев" в посока центъра на града, загубил е контрол и се е ударил в 3-4 паркирани коли. От удара от задната седалка е изхвърчал 36-годишният мъж, който загинал на място.

Останалите трима пътници в автомобила са без сериозни наранявания. Един от тях е настанен в болница, но без опасност за живота.

Пробата за алкохол на водача е показала 1,81 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: МВРкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той карал пиян, а управляващите били виновни ;)
12
1
 
7
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
НЕ ИСКАТ! Умишлено и упорито управляващите не желаят да се сложи ред в движението по пътищата в РБ. Явно имат икономическа изгода от тази ситуация. Че загивали хора -дреме им. Те са човеците, те и техните БРП. И така от полицията, през прокуратура и следствени органи, адвокатура и съдебни инстанции, та да стигнем до затворите - явно всички имат икономическа полза. Също като методичното и неспирно изсичане на горите, като "бетонирането" на черноморския бряг и прокуждането на всичко младо на вън!
11
1
 
2
 
! Отговори
vrag преди 8 години
До ФориНе си интересен . ***.
10
0
 
11
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
Господине от 12- все някога има първи път.Със сигурност с твоето" прекрасно"шофиране все някога ще те събират в чувал, но жалко за тези , които ще са срещу и пред теб.Изпий ако искаш и три бутилки, но какво са ти виновни другите хора. Ако искаш да се убиваш сложи си камък на шията и в някой водоем - директно.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои които е ходил в други държави да каже има ли и там всеки ден новини с полицаи
8
5
 
17
 
! Отговори
Некой си... преди 8 години
Така е, като не слагат колани на задните седалки. Тези колани не са за украса. Ако беше с колан щеше да е жив. Факт.
7
1
 
43
 
! Отговори
Vankata преди 8 години
Като се сетя на времето, колко пиян съм карал. И без книжка бях една година и две катастрофи пиян имам.. Сега съм на 40 години и от пет години не слагам и капка алкохол в устата. Това си го отчитам като една от големите грешки в живота. Алкохола дава едно лъжливо самочувствие и човек спира да осъзнава отговорностите и последствията..... Като потърпевш мога да дам съвет (ако някой го иска) - и една бира да си пил не сядай зад волана. Една бира може да ти съсипе живота.
6
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4-тиИма известна доза истина в думите ти. Аз си спомням че моят баща на 4-5 ракии се качи в колата майка ми сяда до него , ние с брат ми на по 6-8 години отзад в ладата и човека пиян потегля за да ни закара на 7-8 километра където е домът ни. И знаеш ли какво впечатление ми направи дъртия? Че беше стиснал здраво волана и караше с 40 километра в час. И му вярвах и брат ми също и майка ми, защото беше професионален шофьор на камион от 10 години без нито един инцидент. И досега е нямал.
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***! Защо ще се качиш пиян да шофираш, бе, е*ати?! Само аз ли не мога да разбера?! Какво е толкова великото на тази олигофренска постъпка?! Ако живееш далече- ми хвани си едно такси, звънни на "Drink&Drive" да те закарат... Варианти много. Аз лично съм си обещал, че никога няма да се кача да карам през живота си дори и половин бира да изпия. И вчера бях написал- ако някой е решил да се трепе- да не го прави като унищожава чужди животи и семейства!!!!!!!
4
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простите така и не се научиха да карат. 99% от катастрофите стават поради ЗАГУБА НА КОНТРОЛ върху превозното средство или иначе казано поради НЕКАДЪРНОСТ.Но *** човек няма как да е кадърен.
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1 Това е разликата между интелигентния човек и тъпия - интелигентния дори и пиян, не сяда зад волана.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сега да стиска здраво сапуна
1
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, снощи и аз се напих като куче събота вечер все пак..ударих 6-7 бири и половин кило вино, но не се качих на моргата си за да се прибера дето съм на 2 километра от нас. Оставих си колата до кръчмата и се завлякох в нас пеша. Как съм стигнал не знам но сега като чета тази новина си мисля че можеше аз да съм тоя убил човека, ако се бях качил в курника си.