Трева в пристройка си отглеждал ловчанлия

Полицаите намерили там 5 кила марихуана
30 юли 2015 13:09,
5
Трева в пристройка си отглеждал ловчанлия
Снимка: архив, Ройтерс

Мъж от Ловеч е задържан за отглеждане на канабис, съобщава БТА.

При полицейска проверка в пристройка на къщата му са намерени две изолирани помощения. Те са били оборудвани с осветителна, отоплителна, вентилационна и напоителна система.

Там са намерени пластмасови кошове със 117 стръка канабис високи около 60 см и още 123 десетсантиметрови растения. В друг гардероб пък полицаите се натъкнали на още 104 стръкга канабис.

В крайна сметка е установено, че листната маса е 5 кг. Оборудването, служило за напояване, отопление и вентилация е иззето. Мъжът е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Друс Друс преди 8 години
Отглежда дрога - голяма работа. ари пускайте го човека да бачка, кво го мъчите
3
0
 
0
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Някой може ли да ме "светне "- какво е индийски коноп /канабис/ и какво е български коноп??? Помня някоя друга година след 1950 г., когато дядо ми сееше по един декар тоноп, топихме гръсти в реката, после го маганехме! От влакната той усукваше въжета, а баба ми тъчеше зебло и шиеше чували за зърно. В конопената нива, сред растенията не можеше да се застояваш докато бяха зелени и растяха - завиваше ти се свят, опияняваш се. Сега имам малко земя, какъв коноп мога да засея - нужен ми е !!
2
0
 
1
 
! Отговори
с преди 8 години
Еха. България ще тръгне по нов път след този безпрецедентен успех на родната Милиция. А на Боко амфетките няма да барате, нали? Е как ще ги барнете, човека ви е шеф!
1
0
 
5
 
! Отговори
тревомания преди 8 години
И аз съм насадил