7-годишно дете загина в тежка катастрофа

Трагедията се е разиграла край Разград
Обновена: 1 авг 2015 07:56 | 31 юли 2015 21:21, Александър Попов
9
7-годишно дете загина в тежка катастрофа
Снимка: Булфото, архив

7-годишно момиченце е загинало при тежка катастрофа край Разград, която е станала на околовръстния път Русе – Разград – Варна, съобщиха от МВР.

Камион се е движел от Варна за Русе, навлязъл е в насрещното движение и се ударил челно в лек автомобил.

По обясненията на шофьора на товарния автомобил, колите пред него са спрели прекалено рязко и за да не се удари в тях е предприел тази маневра.

В лекия автомобил е пътувало семейство с две деца. Едно от децата, 7-годишно момиченце, е загинало на място.

Останалите пътници от лекия автомобил са транспортирани в болница, но на този етап няма информация за състоянието им. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лоша работа!!!
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Намалете малко скоростта, ако вместо със 100 км/ч карате със 70 км/ч, ще загубите само няколко минути, но ще спечелите цял един живот!Също така, в никакъв случай не изпреварвайте ако не сте абсолютно сигурни! Ако правите рисково изпреварване, дори шанса да стане катастрофа да е 1:1000, помислете че ако един път се блъснете, с нищо няма да ви помогне това че другите 999 пъти не бихте се блъснали!
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, N1, здрави били колите !?Ти представяш ли си какво е катастрофа между товарен и лек автомобил ?При такъв удар както леката кола се е движила напред, изведнъж тръгва назад.Това е по-лошо от удар в стена !
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милото детенце, да почива в мир, още един цял неизживян погубен живот, само заради това че сме *** на пътя... Истинска трагедия
3
3
 
34
 
! Отговори
Решил съм.. преди 8 години
да сложа камера в колата... И препоръчвам на всички да го направят които имат възможност, защото хубаво се смеем на руснаците, обаче ако все повече хора си сложат камери, може и да минем братушките.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден стават катастрофи! Поука - никаква! И преди всичко вината е главно в НАС САМИТЕ! Повечето си правят експерименти със това до какво състояние може да се качи да управлява автомобил. Други пък са участници във WRC... А има такива които са и двата вида. Резултата какъв е? Всеки ден минимум 1 жертва. ВСЕКИ ДЕН!?!? Никакъв толеранс на пътя ...
1
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора научете се да пътувате всички безопасно. С колани и седнали правилно. Съвременните коли са достатъчно здрави за да останете живи в случай на инцидент, стига да не сте прави в колата и без колан,и да се движите с разумна скорост . А тиквата ви накара да светите като гламави деня и нощя, за да има какво да се лапка,а не с цел безопасност.