Метално скеле падна върху двама на "Цариградско"

Те са в тежко състояние и с множество наранявания
Обновена: 1 сеп 2015 15:35 | 1 сеп 2015 15:11,
19

Снимка: Булфото

Двама души са пострадали, след като метална платформа е паднала от петия етаж на сграда и ги е затиснала, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 13.30 часа. Сградата се намира в близост до Интер Експоцентър на бул. "Цариградско шосе" и в нея се извършват ремонтни дейности.

На място екипи на пожарната са извадили двамата пострадали. Те са откарани в болнично заведение.

От УМБАЛ "Св. Анна" съобщиха, че двамата работници са в тежко състояние и имат множество наранявания. Единият е с тежко счупване на таза и се налага спешна операция, която тече в момента. Другият е с тежки фрактури на двата крака. Едната от които е отрита фрактура на подбедрицата, съобщиха още от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
17
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
КЪДЕ ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ? СЛЕД КАТО СЕ ЗНАЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА СТРОИТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗАЩО ИЗОБЩО СЕ ПОЗВОЛЯВАТ В БЪЛГАРИЯ ТАКИВА ОГРОМНИ СГРАДИ, КОИТО ПРИ ЕДИН ЗЕМЕН ТРУС НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ . ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ , ЧЕ СМЕ ТУК ТАМЕ ЗЕМЕТРЪСНА ЗОНА. ИМАЛО ИЗЧИСЛЕНИЯ , СКИЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ- КАТО СЕ ОБЪРНЕ КАРУЦАТА ПЪТИЩА МНОГО. ПОВЕЧЕ ОТ 4 ЕТАЖНА СГРАДА ДА НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ДА СЕ СТРОИ В БЪЛГАРИЯ.ИНАЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО ПОГРЕБЕНИЯ.
8
5
 
24
 
! Отговори
123 преди 8 години
Капитализмът убива.
7
0
 
31
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
На мен ми става много жал за бедните хора, които са там и се мъчат да си изкарат парите и накрая това става. Как може да пишете такива глупости незнам ...
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано хората се оправят,а този дето написа коментара със сирийците да се моли никога да не му ке случва такова нещо на него или на някой негов близък и дори да не става свидетел защотото чувството беше ужасно! А момчетата ,които ги дадоха по новините работят в еконт,а не на строежа!
5
0
 
63
 
! Отговори
Свидетел преди 8 години
До #6: Едва ли ще се пошегуваш ако беше видял на място и изпитал атмосферата. Беше кошмарно. Пожарната дойде за 7 минути от позвъняването. Екипирани с мощна пневматична ножица разрязаха дебелите метални греди и листове за 3-4 минути и освободиха затиснатия човек. Линейките дойдоха 2-3 минути след пожарната, заедно с още 3-4 пожарни коли. Повече професионализъм не можеше да се търси. Дано и хората да имат шанс за възстановяване
4
2
 
45
 
! Отговори
горките хорица преди 8 години
Горките хора, дано Господ им помогне и да се оправят!Моля, не бъдете злобни: винаги могат да станат такива неща: да видим спазени ли са всички изисквания: но е голвм РИСК да работиш на скеле: както и във въздуха, в море, океан!Господ да пази всички!
3
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА СЕ ПРОВЕРИ ОБЕКТА!!! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СГРАДА!!! А ДАЖЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ПАРКИНГ НА АВТОМОБИЛИ!!! БЕЗУМИЕ!!! КОЙ Е ОДОБРИЛ ТАКЪВ НЕИЗДЪРЖАН ПРОЕКТ ЗА ПОСТРОЙКА???!!!
2
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано се оправят хората.
1
10
 
47
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Липсата на контрол в държавата доказва правилото,че за ивее един българин в Б-я добре има два начина:чужбина или ковчег