Хващат те да караш без книжка - ти пък им накълцваш гумите

Рецидивист си отмъсти на полицаите
3 сеп 2015 17:38,
9
Хващат те да караш без книжка - ти пък им накълцваш гумите
Снимка: Булфото, архив

В Районната прокуратура в Горна Оряховица е внесен обвинителен акт срещу 31-годишния Димитър Данев, още известен като Митьо Далаверата, пише 24 часа.

Той е обвинен, че е нарязал гумите на 4 патрулки в двора на РПУ-то в Стражица. И така рецидивистът отива на съд за унищожаване. Според експертиза стойността на вандалството му е 1420 лв.

На 30 юни тази година Митьо Далаверата се вмъква в двора на Районното управление в Стражица. На другата сутрин дежурният излязъл на двора и видял, че и на 4-те паркирани патрулки са останали... по джанти.

От всичките коли оцеляла една и то защото била на дежурство. Започнало разследване и на следващия ден Далаверата бил задържан.

Рецидивистът бил решил да си отмъсти на полицаите в родния си град, защото по-рано същия ден за пореден ден го хванали да кара мотоциклета си. Без книжка. На градус. И така вечерта прескочил двуметровата ограда и с ножа накълцал и четирите гуми на всяко от возилата.

Той многократно бил осъждан за кражби, а почнал кариерата си в крими сектора още 13-годишен. И за капак въпреки, че често е засичан да кара, той никога не е имал шофьорска книжка, защото не е завършил 8 клас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудомировите разкази никога не умират !!!))))))))))))))
2
0
 
8
 
! Отговори
правозащитник преди 8 години
Ром ли е или да?
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1420/4/4 = 88.75лв. за гума - ако са с опел астра и 15-ки - изглежда достоверно. Друг въпрос е че едва ли са били нови, но ... все едно.Не е зле да се помисли преди да се пишат коментари