Шофьор без книжка уби жена край Пловдив

34-годишният "шофьор" обърнал БМВ-то в нива
4 сеп 2015 10:08,
29
Шофьор без книжка уби жена край Пловдив
Снимка: архив, Булфото

28-годишна жена е загинала, а двама са пострадали тежка катастрофа в сeлo Пъдарско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за ПТП-то е подаден снощи в 22:40 часа.

Установено е, че неправоспособен водач е карал лек автомобил "БМВ" с несъобразена скорост и вследствие на загуба на контрол се е обърнал извън пътното платно.

На място е починала 28-годишна пътничка. 34-годишният шофьор от село Дълго поле и третия пътник са откарани в болница.

Полицията разследва причините за катастрофата, образувано е дознание.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересен народ сме ние. Пийнем вечер 3-4 ракии и нема такива юнаци. Сутринта смотани и неизкъпани, махмурлии, като мишки превиваме гръб пред силният който ни краде и унижава, и свеждаме смирено поглед и главичка, а сме ве се канили вечерта, утре ще види той. Ако дойде по-слаб и безпомощен, нема удържане, мачкай! Появи ли се силният гад, виднага му угодничим, дори се снимаме с него, целуваме му г. Достойнство няма. Ето защо ще ни правят на маймуни и ние ще им благодарим за "бащинските" грижи.
16
1
 
1
 
! Отговори
До 19 <do 14> преди 8 години
Дай тогава определение за несъобразена скорост, но да не е кръгово определение и да може да се използва по време на движение, така че да съобразявам скоростта. Мога да ти подскажа - няма такава дефиниция. Единствената дефиниция, за която се сещам е следната:Несъобразена скорост е скоростта, с която си се движил, когато е станало произшествието.Схващаш ли - винаги си виновен, с каквато и скорост да се движиш и тук инструкторите нямат нилакво отношение. Май сега се обучаваш за шофьор.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЗащото законите не се спазват от държащите власттапоказва се че който спазва законите е бунак.ЦЦ с 6 апартамента - невинен.ЦВ - с фалит на банка - невиненГарантирано от ГРЕБ
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За всяко едно нарушение на пътя в България, за всяка катастрофа, за всеки ранен или загинал, главният виновник е КАТ, защото не си гледа работата и заради това се стига шофьорите да правят нарушения и т.н. Има още един главен виновник - лошото състояние на пътищата, както и отвратително регулираното движение с пътните знаци.
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задайте си простият въпрос - защо на практика всички шофьори в България не спазват правилата? В случая, как на този човек изобщо му е минало през ума, че може да шофира в нарушения на правилата? При всички случаи вината за тази нагласа в хората не е в самите тях.
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Несъобразена скорост няма - това е измислица на КАТ, за да сме винаги виновни, така че това не е причината за катастрофата. Това, че няма книжка е нарушение на закона, но също не е причината за катастрофата. Не е ли време КАТ най-накрая да си размърдат дебелите Дъ-та и да започнат да намират истинските причини за катастрофите?! Давайки грешна статистика, КАТ вреди изключително много на безопасността на движението.
11
1
 
16
 
! Отговори
d преди 8 години
Нали това му беше якото на БМВ-то... "че дрифтиш яко в завоя"! Постоянно някой се "надрифтва", само дето погубват животите на други!Шофираш без книжка и предизвикваш смърт! Друго освен затвор не виждам как може да получиш, ама нашите ни изненадват непрекъснато!
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България да караш бмв почти винаги си е диагноза. са се в кола на шофьор който няма книжка. И сега трябва да ги съжаляваме?
9
0
 
16
 
! Отговори
Честно преди 8 години
казано, малко са жертвите. Може би някой ден ще бъде достигнат критичен брой жертви, след което на населението ще почне да му идва акъл и ще последва спад на жертвите.
8
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пореден *** с БМВ.
7
1
 
38
 
! Отговори
Дедо Гого преди 8 години
При случай, като този, както и при катастрофа от пиян - следва разходите в болниците да си ги плащат сами !!! И това трябва да стане в най-скоро време !!!
6
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ся ко ше правят, няма да могат да му вземат книжката !
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** вместо да положи малки усилия да завърши поне 8 ми клас, а сега не се взима а се дава, да понаучи правилника и шофирането, като пийне 3 ракии и.... полита с БМВ. И убива и убива!!! За кой път но не и последен. Кои са тези които сядат в тази кола, и защо??? Нима не са знаели, че този няма СПМПС? Култура, възпитание и народопсихология.
4
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как какво предпазиха фаровете, не виждаш ли че не всички са загинали.
3
18
 
27
 
! Отговори
Салахадин преди 8 години
Знам колеги,че не му е тука мястото ама ..........."ФАРОВЕТЕ" какво предпазиха в случая?
2
5
 
43
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
В ръцете на нашенци БМВ се превръща в убийствено оръжие.
1
3
 
41
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Шофьорчето сега ще го ракрепят в болницата и е само въпрос на време да убие още някой невинен.