Бежанци блъскат полицаи при проверка на Лъвов мост

Чужденците са задържани и отведени в Трето РПУ
18 сеп 2015 12:57, Красимир Ангелов
93
Бежанци блъскат полицаи при проверка на Лъвов мост
Снимка: Булфото, архив

Двама бежанци са се опитали да избягат от патрул на столичната полиция, вследствие на което раниха леко един полицай, съобщава "24 часа", като се позовава на СДВР.

Екшънът се е разиграл около 11 часа днес.

Тогава патрулна кола на столичната полиция вижда двама съмнителни чужденци в района на "Лъвов мост". При опит да спрат чужденците за проверка, мигрантите хукнали да бягат, а единия от тях блъснал полицай.

Мъжът е пострадал леко, а в крайна сметка нарушителите на реда са задържани. Те са отведени в Трето РУП, където предстоят разпити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
6
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Стоянов лъже. Двамата са афганистанци. А защо лъже Стоянов? За пари. Който лъже той и краде. Пък журналистът лъже, че двамата са бежанци. Те са разбойници и бегълци от правосъдието.
56
14
 
1
 
! Отговори
Стоянов преди 8 години
Заради милициите на Башар Асад и тяхната жестокост, тези хора са в шок когато видят униформен, и за това спонтанно бягат... Това е истината, която никой не иска да разбере
55
1
 
0
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
добре, че дойдоха сирийците, та да ви свършат работата :-D
54
2
 
7
 
! Отговори
VGR преди 8 години
Мая, мая - явно не разбираш никак за какво става въпрос. Как може нормален човек-чужденец да бяга от полицаи в чужда държава?!? Ако си мислиш че не си бедна и всичко става лесно, пробвай така да бягаш на полицията в Шатите или Германия или Унгария или някъде където хората са богати и не са никак злобни... Ако преживееш следващия 1 час си имала голямо щастие.
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бежанци блъскат полицаи при проверка на Лъвов мост!!!!!!!!!!вида ли ще го шамаросам
52
2
 
17
 
! Отговори
Александър преди 8 години
До Мая:Ние може да сме беден и гаден народ, но такива като теб явно нямат род и родина и се местят, където е добре за момента. В крайна сметка не принадлежат никъде... Бедността не е порок, нито грях...
51
31
 
5
 
! Отговори
мая преди 8 години
До Иво незнаеш дали хората са избягали от войната или дерибействат! така че не обвинявайте веднага по български, ами вижте в каква държава живеем на истинските дерибеи в парламента там с аистинските крадци , бежанците са ни най малкия ороблем те само минават никой неиска да остане в тая беднотия! веднага злобарствате просто защото сте бедни и гаден народ.............
50
3
 
46
 
! Отговори
Shark преди 8 години
И след разпитите да ги депортират да си ходят откъдето са допълзели. А не да ги пуснат че да дерибействат на воля пак. Тея навлеци или ще се научат на ред или да се връщат откъдето са дошли. После се чудите защо националистическите партии печелят все повече привърженици. Това тепърва ще се случва, а крайния национализъм нали знаете до какво води ...... Те някои сгради още стоят.....да няма пак влакови композиции с хора, отпътуващи в неизвестна никому посока??
49
0
 
11
 
! Отговори
Иво преди 8 години
До хахаха"нарушителите на реда са задържани", пич научи се да четеш!
48
14
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Мъжът е пострадал леко, а в крайна сметка нарушителите на реда са задържани. Те са отведени в Трето РУП, където предстоят разпити. Служителите на реда били задържани, хахахах, последното изречение кърти. Вие добре ли сте, бе?
47
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ау, горките милиционерчета.Бутнали ги били. То това не е като да биеш тинейджъри през нощта или да се снимаш с надрусан бездомник, след като си му увил руло тоалетна хартия около главата.
46
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** сайта долнопробен.Защо ми изтрихте коментара бе ***.Айде оставете само това, което ви е угодно според политическите ви възгледи - Ето затова тази държава е на този хаос от такива като вас !!!
45
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какви патлаци и куршуми. не виждате ли че нашата войска е на границата без оръжие??????? Да им купят букети .....за да ги посрещат
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ББПП
43
0
 
28
 
! Отговори
до Батюшката преди 8 години
Не са само ***, пред куршума всички са равни, куршумът е далтонист, да знаеш!
42
0
 
12
 
! Отговори
Батюшката преди 8 години
До до до 39Статистиката :500 *** за миналата година...
41
3
 
59
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 8 години
Това не са бежанци ,а нагли арабели,на които САЩ плащат за да дестабилизират Европа...
40
1
 
41
 
! Отговори
до до 39 преди 8 години
Не, плюем си без пари, а да плюя такива като теб и пари давам, безродник долен! Отиди във бленуваните САЩ да пипнеш полицай с пръст и ще те гледаме в статистиката на застреляните! Ама то да живееш по американски закони не е като да прибираш американски парички, голяма душичко, широко скроена и извънредно либерална!
39
1
 
48
 
! Отговори
Някой преди 8 години
В най- демократичната страна на света САЩ такива даже не ги гонят. Бум бум с патлака и - Чао! А ако блъснат полицай - Нямам идея колко пълнителя ще отнесат. В съвсем обозримо минало се сещам за поне 4-5 случая. На следващият ден се събират по 30-40 протестиращи да си протестират там, и следващата седмица никой нищо непомни за случая. Но ние понеже несме толкова демократични... Ще им сърбаме попарата заради нашите "политици". Браво на унгарците!
38
2
 
54
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
Учете се от унгарците. Браво на Орбан. Де да имахме повечко политици като него.