BMW отнесе оградите на новия столичен бул. "Малинов"

Колата е със смачкани ламарини и по джанти
18 сеп 2015 08:30, Александър Попов
191
BMW отнесе оградите на новия столичен бул. "Малинов"
Снимка: Dnes.bg

Новоремонтираният столичен бул. "Ал. Малинов" в кв. "Младост" ще има нужда от нови огради. Шофьор на BMW предизвика тази сутрин задръстване по основната артерия на кв. "Младост", след като помете огражденията между двете платна.

Явно и новите три ленти не са му стигнали да овладее машината, която бе застанала върху бордюрите със смачкани ламарини, по джанти. Шофьорът пък със сигурност е пресметнал, че материалните щети няма да са никак малки.

Очакваше се на място да пристигне полиция, която да изясни причината за катастрофата. За радост нямаше видимо пострадали пътници.

BMW отнесе оградите на новия столичен бул. "Малинов"
Снимка: Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: BMWкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
32
 
! Отговори
По колите се познава преди 8 години
Хората, които карат точно тази марка кола са същите, които нямат проблем да ходат по анцуг навсякъде. При възникнал проблем го решават лесно, чрез бой. Такива сме си и нищо не може да се направи по въпроса.
40
2
 
20
 
! Отговори
нама преди 8 години
До amanПроблемът е, че определена група индивиди предпочитат БМВ. Влече ги нещо към тази марка.
39
1
 
63
 
! Отговори
Чиновник преди 8 години
Около колата се върти типичния ползвател на марката в България. Квартална *** с интелект, колкото празна кутия от зоб.
38
1
 
7
 
! Отговори
гост преди 8 години
ех вие пък сега, нали знаете, че на простите хора не можеш да им кажеш само "ти за състезател не ставаш"(то и за никакъв чем..р не ставаш ама това е друга тема) нали просто ще се обидят, те трябва да се разбият един два пъти и ако оцелеят може и да разберат, че когато става въпрос за автомобили те само трябва да се допускат да ги мият не да ги карат:)
37
5
 
4
 
! Отговори
Гражданин-пенсионер преди 8 години
А държавата като катастрофира икономиката ни, има ли гражданска отговорност да плати щетите на пенсионерите, които са си давали труда и живота, за да има какво да се краде още и да се разрушава.
36
0
 
28
 
! Отговори
Илия преди 8 години
Заради такива ....., хайде да не обиждам маймуните, днес пътувах 2 часа до работа. Тоя тъпир ще плати ли и щетите, които причини на фирмите с хилядите закъснаващи служители?! Но пък и КАТ бяха железни... Виждаш огромно задръстване става, прати екипи, отклони движението.. но то някой трябва да може и да мисли.
35
3
 
14
 
! Отговори
aman преди 8 години
може би проблема е че в България не се спазват законите защото няма кой да контролира и кой да налага глоби ?ИЛИпроблема е в БМВ ? ами да подадем тогава иск срещу производителя на БМВ ?!
34
0
 
29
 
! Отговори
Димитрова преди 8 години
Сега този, които е унищожил оградите трябва да ги възстанови, а това широко да се отрази в медиите!
33
3
 
21
 
! Отговори
aman преди 8 години
БМВ-тата са виновни така ли ?!добре , хайде да махнем всички БМВ-та от пътя и какво ще стане ?ми тези които ги карат ще се качат на AUDI-та примерно ?и после какво ? спираме и аудита и тн ?аре осъзнайте се малко
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен39А между другото ти си този който избива някакви комплекси. /Много бантускот не може да си позволи БМВ/ Явно имаш същата марка кола.
31
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БМВ е диагноза!
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен43За съжаление колите все още не могат да мислят вместо шофъора. Никой не е казал че проблема е в колата каквато и марка да е. Проблема е на този зад волана, който няма достатъчно мозък за да управлява автомобил.
29
1
 
17
 
! Отговори
EEE преди 8 години
Ееееее, колко изкараха тези огради? Месец мина ли?Баси смотаната държава сме, едно хубаво нещо да има и го батисваме веднага...
28
0
 
9
 
! Отговори
d132 преди 8 години
До АнонименГражданската отговорност на виновния поема щетите. Ако няма гражданска отговорност, гаранционния фонд, с регрес срещу него
27
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 36, ами например галфона който е шофирал? Минавало ли ти е през акъла че онези които карат колите са виновни, не самите коли. Много бантускот не може да си позволи БМВ и по лесно е да плюят.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КласИк ....
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен33А кой е виновен, дупките по чисто новия трилентов път ли? Сега да възстанови щетите по оградата.
24
3
 
53
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Ей, отидоха новите джанти и почти новите гуми втора употреба.Сега как ще я продаде на Пешо от фитнеса, а за добра цена я беше уговорил.Ама иначе колко гъзарски дрифтеше по новия асфалт, а!? Малеееее, , чакай че гражданската май беше до края на август...
23
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според бантустанския закон, BMW-то е виновно.
22
4
 
46
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Видиш ли BMW на пътя. Отбий веднага че не се знае *** за кой се е помислил днес. Дали за Шумахер или Алонсо... Пълни *** са тези с BMW-тата. Купили си мега изкъртени кошници и се мислят за велики на пътя. Пълни смешки.