Младеж в болница след бой с роми, защитил гадже

Около 20 полицая разтървавали пияните роми и младия мъж
2 окт 2015 11:12,
87
Младеж в болница след бой с роми, защитил гадже
Снимка: Булфото, ахрив

Млад мъж е пострадал, след като се сбил с група роми, в опит да защити приятелката си. Инцидентът се случил в махала "Предел" в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден към полунощ. По първоначална информация до саморазправата се стигнало след като пияни мъже от ромски произход започнали да обиждат млад мъж и жена, които минавали покрай заведенията в района на чешмата.

На място веднага са изпратени екипи на полицията в Благоевград. Около 20 служители на реда взели участие в разтърваването на боя, който започвал на три пъти.

От спешния център в областният център уточниха, че към 2 часа след полунощ за лечение е постъпил младият мъж, който се сбил с пияните роми.

Тази сутрин той ще бъде изследван в отделението по образна диагностика за да се установи какви са неговите наранявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кога?! До кога ще търпим мръсните пиявици да се гаврят с нас?! Един ген.Чочоолу трябва, само един, и с тая пасмина ще бъде свършено! Мизерници живеещи на наш гръб!
10
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сам българин срещу тълпа роми. Така ще е, като ни превъзхождат числено. И откъде имат пари тия роми за алкохол, от социалните които им се дават за ли?
9
2
 
42
 
! Отговори
Електорална единица преди 8 години
Бакардитата ще стават все повече и по нагли!!!!
8
0
 
58
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
И кво викате? Разтървахте ги и айде кой от къде е? Каква е тази държава? Колко случая има даже, които никой не е чул за тях... Живеят на гърба ни! На главите ни се качват вече! А ние спинкаме и сега ще идем да гласуваме пак за същите, дето позволяват всичко това да се случи... Аз плащам данъци и осигуровки, за да ме бият и ограбват ли? Нямам думи вече.....
7
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе аз да попитам, докога тези ще бият полицаите,интегрирайки се? И въобще каква е тази полиция,която не разстрелва престъпниците? Няма ли някой съвременен Чочоолу да въдвори малко ред в този развъдник на?
6
2
 
36
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Господин 9мм много добре ще ги оправи римляните, ама носенето на оръжие за самозащита е много усложнено по нашите ширини.
5
1
 
54
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Аз затова ходя с бокс в джоба и пистолет на кръста. Като ми излязат такива нинжди, първите двама ги чаткам с бокса и им се окачат ченетата. Ако другите са достатъчно смели и не се разбягат, вадя желязото и тогава смелостта им се изпарява и почват "Ама бате, чакай..." Да ги чакам ли. "Имате 1 минута да изчезнете в храстите, после не знам какво ще става, ама поне трима ще взема със себе си." Да видиш как всичко приключва набързо.
4
2
 
56
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Италианците задържани ли са ? До колкото разбрах момчето сам се е бил с 20 италианеца ? Браво ако е така и дано да е осакатил поне 1-2 .............като се замисля днес трябва да пиша до някоя организация в Италия спрямо това че в България налагат това да наричаме тия италианци или римляни .......мисля че е обидно спрямо тази хубава държава !
3
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От статията разбрах, че ромовете не са задържани....................................................................................Ми избори идат,ако почнат да задържат сичкото престъпник ром,няма кой да гласува на изборите.
2
1
 
51
 
! Отговори
bb преди 8 години
негласно се подкрепя електората... вместо да чупят камъни за магистралите те живеят на социални помощи и от изповядване на ислям
1
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А полицая е бил бит с лопата, това сте го спестили. Много скоро ще дойде време да го страх човек да излезе на улицата заради ромите.