Екшън в София: Тийнейджъри скочиха на 13-годишен

Камера е заснела цялата случка, разиграла се в петък
7 окт 2015 08:47,
56
Екшън в София: Тийнейджъри скочиха на 13-годишен
Снимка: Facebook

13-годишно момче е било нападнато в центъра на София в петък от двама младежи.

Майката на момчето, Зорница Христова е убедена, че става дума за опит за грабеж.

"Нападателите се разбягват, заради намесата на човек, на когото благодаря! Публикувам го, защото смятам, че не бива подобни инциденти да бъдат подминавани, и че трябва да се създаде нетърпимост към такива случаи. Ако някой може да даде допълнителна информация предварително благодаря!", написа тя в профила си във Facebook, където е публикувала видеото от нападението.

Вижте го и Вие! 

Това е клип от частна, охранителна камера на улица Симеон в София. Клипът е заснет в 14.30 в петък. Момчето, което е нап...

Posted by Zornitsa Hristova on 5 октомври 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Не ми цъкайте минуси, женчовци. Свалете си розовите очила и учете децата си, че не живеят в пацифисткия рай. Идва време разделно, ако не се подготвите, ще си носите последствията.
8
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са келешчета на неговата възраст. Момчето има реален шанс да ги набие, ако има желание и смелост.
7
1
 
43
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Защо ми се струва че това са ромчета- след като опоскаха селата - сега навлизат в градовете за да крадат бедният български народ- ами като искат да обират- да отидат при богатите бре- ама там се яде и бой - и полицията там работи адекватно - Странна държава е БГ .....
6
3
 
2
 
! Отговори
makedon преди 8 години
Dve najpoznati raboti vo svetot za Balkanot se Bugarsko tepanje i Romsko e.avanje.
5
3
 
21
 
! Отговори
Бен Ган преди 8 години
Правителството обмисля 500 000лв глоба и затвор 20 години за такова ,,нападение''. Според Гей обществото и женското съсловие това е равносилно на геноцид!
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези неща са ежедневие. Винаги са се случвали. Просто сега улиците се напълниха с камери. Момчето другия път трябва да ги ступа или поне да ги изплаши, а да не разчита на случайни минувачи, защото те обикновено не се месят.
3
0
 
42
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Ясно е, че искате да криете какви са извършителите на тази мерзост, но поне не крийте името на улицата. Бива бива да се правите на по-големи католици от папата, но нали уж, като журналисти е ваш дълг да казвате истината и да не манипулирате обществото. Хубаво не назовавате нещата с истинските имена, но оставете хората да навържат 2 и 2. Утре може да се случи на вашите деца или на вас самите, както на колегите ви в Самоков. Не бъдете скотове мазохисти!
2
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия ми приличат на римоляни или са ***, дето са влезли като бежанци..... По симеон ако мина ще е само със зигзауер и боен нож... На мюслитата им главите се пръскат като зрели тикви ...
1
6
 
33
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Това е нападение с цел келешлък. Като тийнейджър в края на 90-те са ми се случвали подобни простотии от групички, които си търсят белята с други момчета. Имаше и т.нар. джобачи, но тия малките са си келешчета, които си просят боя.