Поредната катастрофа затвори "Хаинбоаз" , трима ранени

Колите се отклоняват за движение към "Шипка"
9 окт 2015 16:56,
5
Поредната катастрофа затвори "Хаинбоаз" , трима ранени
Снимка: архив Булфото

Проходът на Републиката е затворен за движение заради пътен инцидент с трима тежко пострадали, съобщиха от МВР.

Произшествието е станало около 14.00 часа между селата Въглевци и Вонеща вода. По първоначална информация са се ударили два леки автомобила и микробус, съобщава БТА.

В момента леките автомобили се отклоняват за движение през прохода "Шипка".

От полицията съобщават за още две произшествия на територията на областта. Между селата Страхилово и Павел са се блъснали два леки автомобила. Пострадали са трима души - мъж, жена и петгодишно дете.

На пътя Велико Търново - Русе, в района на тунелите, пък са се блъснали лек и товарен автомобил. По първоначална информация е пострадал водачът на лекия автомобил.

От ОД на МВР апелират към водачите да бъдат внимателни, да се съобразяват с пътните и климатичните условия и да преминават с повишено внимание в участъците с пътни инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Хаинбоазкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Даниела Гайдарова преди 8 години
Катасровата на Хаинбоаз в 14:00 часа, беше предизвикана от ауди оправлявано от Стоян... бивш полицай от Велико Търново. Този убиец беше с неадекватно поведение на пътя и караше изцяло в лява лента (в насрещното движение) без да е правил изпреварване. Блъсна се челно в буса пътуващ към Велико Търново, и ние виждайки катастрофата се опитахме да спрем, но мокрия път ни направи третия автомобил участващ в ПТП. Правя кампания, този убиец на пътя да няма право да шофира вече. Благодаря!
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А фарове светят залудо.........!