"Мис Румъния" блъсна и уби четирима души в каруца

Сред загиналите има 5-годишно момиченце
10 окт 2015 12:39,
41
"Мис Румъния" блъсна и уби четирима души в каруца
Снимка: Facebook

"Мис Румъния" Диана Дину блъсна и уби четирима души, сред които и 5-годишно момиченце. Катастрофата е станала в Източна Румъния между "Ауди"-то на миската и каруца, в която пътували загиналите, съобщава британският "Дейли Мейл".

Колата ударила каруцата с 8 души в нея, след като тя внезапно изскочила на пътя. По думите на Динут, тя не можела по никакъв начин да избегне сблъсъка. В колата с нея пътували трима души, които не са пострадали. Инцидентът е станал на път във Вранча.

Четирима от пътуващите в теглената от кон каруца са загинали. Други четирима са в болница в критично състояние.

Според полицията, 46-годишният водач на каруцата бил пиян и излязъл на пътя, без да се огледа за преминаващи автомобили.

Трима от загиналите са от едно семейство – Дорел, Корина и Габриела Константин, която била само на 5 годинки. Четвъртата жертва е Козмин Ринза.

Според полицията Диана Дину няма вина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
54
 
! Отговори
непукист преди 8 години
На нормалните хора за да карат и колела дори ще им искат книжка някой да е видял каруцар на изпит пред КАТ защото аз май не мога да се сетя . Как така се получава ,че такива *** могат да щъкат по пътищата без да бъдат обезпокоявани от катаджиите.
7
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мен ме интересува,какво е станало с коня?
6
1
 
43
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Прилича много на учителката дето побърка татковците на първия учебен ден :)
5
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не можеш да планираш просташкото поведение на другите. Тя дори и с 90 да е карала като ти изкочи нещо пред теб ще загине. Лошото е,че са си отишли хората,а миската тази сцена ще я преследва до живот
4
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не са души, това са *** смучещи пари от бюджета и след себе си оставяйки само екстременти. Това да не е България за да я съдят. Пияни индийци, излизат на главен път, без никакво съобразяване със закона. Как не е унищожила цялата ***.
3
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dnes пак сте спестили важни факти след като сте преписали статията. В цялата статия пише че Полицията ще Повдигне обвинение на пияни, и че момичето няма никаква вина в случая. Много удобно пропускате някой неща, не е като в БГ където невинния отнася вината и последствията.
2
18
 
29
 
! Отговори
Момо преди 8 години
"Според полицията Диана Дину няма вина."Моля?!Там не знаят ли за онова нещо наречено от КАТ "несъобразена скорост"?
1
55
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кифла