Спипаха пишман ловец – уж на лов, а брал дърва

На всичкото отгоре нямал и разрешение за лов
12 окт 2015 16:00, Красимир Ангелов
4
Спипаха пишман ловец – уж на лов, а брал дърва
Снимка: Булфото, архив

Горски инспектори от Регионалната дирекция по горите - София, съставиха два акта на ловец, товарил незаконно добити дърва за огрев, съобщиха от Изпълнителната агенция по горите.

Нарушението е констатирано при проверка в землището на община Пирдоп. Инспекцията е установила нарушител, който се е намирал в горската територия със сглобено оръжие, готово за лов.

Ловецът обаче не притежавал разрешително за лов, а на всичкото отгоре е товарил и незаконно добити дърва за огрев - без контролна горска марка и превозен билет.

Проверяващите са съставили два акта за бракониерските прояви. Оръжието и автомобилът на нарушителя са задържани.

Инспекторите на РДГ-София са проверили 42 души и осем моторни превозни средства през почивните дни. Съставен е и един акт на ловец, който не е носил светлоотразителни жилетка и шапка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ловецПирдопдърва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Роко преди 8 години
Ами като няма дивеч,какво да прави дърва ще бере човека разбирасе капо ли да се прибира!!!Те горските как не хващат хората на Дпс,Бсп сега и на коалицията дето БЕРАТ дърва ама с тирове а хващат мишките все пак браво само да внимават някой чичко да не ги помисли зя *** и да ги очатка доката товарят дърва на виетнамките и джуганите в тетевенския балкан че той балкана голям и чичкото кара джип за 200 бона и,може да бягат пред него до горското да дават обяснение смешници.Бог да пази България!!!
3
0
 
15
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Кога ще хванете "берачите" на Бат' Сали? Там горските "браха" бой и после нищо не се случи. Държавата трябва да налага спазването на законите си!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един друг от Созопол берейки гъби с ловната карабина беше откъснал гъба "Кошута", но му се размина. Бил я намерил случайно и я прибрал да не се загуби.
1
0
 
20
 
! Отговори
неграмотно преди 8 години
Какъв е този израз - "брал дърва"? Кой клас си завършил бе момче?