Кола катастрофира след гонка с полицията, вътре – 12 мигранти

Автомобилът тръгнал от Бургас за София
13 окт 2015 10:03,
6
Кола катастрофира след гонка с полицията, вътре – 12 мигранти
Снимка: Булфото, ахрив

"Пежо 806" е катастрофирало в Бургас в крайпътна канавка около 30 минути след полунощ. До инцидента се стигнало след гонка с полицията, съобщиха от МВР.

Полицията е подала сигнал със стоп палка на лек автомобил "БМВ". Той се е движел по посока София. На малка дистанция след него карало и "Пежо"-то. И двамата водачи не спрели. След кратко преследване по пътя за София вторият автомобил е катастрофирал.

От купето излезли водачът и пътникът от предната дясна седалка и побегнали в различни посоки. Полицаите произвели по един изстрел със стоп-патрон след преследваните.

Шофьорът и другият човек обаче успели да избягат. От колата излезли и 12 нелегално преминали границата на България мъже, които твърдят, че са сирийци.

Чужденците са отведени във Второ РПУ в Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лека-полека Бг се връща към "Оригинала" а именно Бг от 1992-1997 година.Дивият запад в действие. Нощни преследвания, убийства и золуми.Ето това е боков Бантустан.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I kvo, ot 2 koli sa hvanali samo emigrantite koito taka lili inache nqma kade da izbqgat??
1
2
 
19
 
! Отговори
кк преди 8 години
Какви нелегални мигранти, какви 5 лева????Това е най-охраняваната граница на ЕС и пиле не може да прехвръкне.Това са активни постановки, за да бъде дискредитиран Премиера и в частност Република България...