28-годишна се самоуби, синът й също почина

Полицаите открили две предсмъртни писма
23 ное 2015 10:28,
46
28-годишна се самоуби, синът й също почина
Снимка: архив Булфото

28-годишна жена се самоуби, скачайки от кооперация в Бургас, съобщиха от полицията в морския град. Служителите на реда разследват и смъртта на 7-годишния й син.

Сигналът за паднала жена от новострояща се кооперация е подаден вчера следобед. Пристигналият медицински екип констатира смъртта на жената. Установено е, че починалата е 28-годишна бургазлийка.

При извършен оглед полицаите откриват в якето на жената предсмъртно писмо. Трупът е откаран за аутопсия.

Служителите на реда отишли в дома на починалата жена. Там станало ясно, че току-що бащата на 28-годишната е подал сигнал за смъртта на 7-годишния си внук, син на самоубилата се. Детето е починало в леглото си. Страдало е от церебрална парализа и тумор в мозъка.

В близост до детето е открито второ предсмъртно писмо, написано от майка му. В него тя съобщава, че ще сложи край на живота си.

При извършения оглед на трупа на детето не са открити следи от насилие. Тялото е откарано за аутопсия. Работата и по двата случая продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
oh boje, milata jenica s kakvi muki se e borila i kakvo adsko usestane za predstoiasta bolka e izpitala dokato e letiala kam zemiatastrasno, mnogo strasho-
33
0
 
4
 
! Отговори
567 преди 8 години
Истината е че обществото нехае за хора, които са в нейното положение. Не е нормално да обърнем гръб на тези, които имат най-голяма нужда социална и морална подкрепа. Често когато те отпишат докторите те отписва цялото общество...
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубав е живота при бОкО ;(
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като си представя пред какви ужасни проблеми се изправят тежко болните и бедните, настръхва ми косата. Тези хора са на колене, в мизерия и безизходица. Единственият изход е смъртта.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лека им пръст и дано са на по-хубаво място заедно.
29
1
 
13
 
! Отговори
Shoop преди 8 години
Кажете Бог да прости не се правете на умни, че и вас ще накаже, диваци....
28
0
 
21
 
! Отговори
аз преди 8 години
Майка ми почина преди 3 месеца , от рак, грижех се за нея 3 г. от среса и преумората бях станала 43 кг Все още ми тежко, защото беше единствения човек , на който можех да разчитам, много е тежко да гледаш родител или дете как си отива, а да не можеш нищо да направиш. В този момент останах сама, никой роднина не дойде да ми помогне нито финансово за операции, нито да ми даде кураж. Дори не се обаждат да питам как сам, нито нейни приятелки , нито роднини. За тях живота си е същия, но за мен не
27
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може детето като е починало тя да се е самоубила. Била е сам самичка, горкичката. Явно е решила, че не може да живее без детенцето. Дано са на по-добро място от този Ад тук.
26
0
 
41
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Тук не става въпрос само, че и е починало детето, а то е било много болно, и тя го е гледала през цялото време. За седем години тази жена е била на ръба. Лесно ни е на нас тук да си пишем коментарите... Само тя си знае през какъв ад е минала.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто отвратително, много тежка съдба за горката жена, болно дете и то от рак, вероянотно е нямала пари и емоционална подкрепа. За баща обаче нищо не се споменава.
24
11
 
3
 
! Отговори
Д-р И. В. преди 8 години
И на президетна му почина детето, но не се е самоубил нали? Традегии стават, но човек трябва да продължи да живее! Самоубийството не е решение.... Винаги може човек да промени живота си стига да иска и да има воля. Днес това е по-лесно от всякога. На практика целият свят за нас е отворен, като не можеш в България отиди в САЩ, Канада, Швейцария и се докажи там, ако си кадърен! Но на повечето им е по-лесно да псуват политиците и да си търсят оправдания, защо нищо не са постигнали в живота си.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименцеребрална парализа не се лекува, тумора в мозъка тоже. Ако ще и миларди да имаше жената, пак същата работа....
22
0
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
До Анонимен 18аз познавам хора на които им умря единственото дете , познавам и други които им умря дете, но имаха още едно, и направиха още едно след това. на теория не знам как е, но на практика дума за сравнение не може да става - първите просто откачиха, а вторите живеят нормален живот, вече имат и внуци
21
1
 
45
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Още една огромна човешка трагедия! Мир на душите им!
20
2
 
46
 
! Отговори
Умник преди 8 години
Ужасна новина. Мир на праха им. Селяците разбиращи най-вече от политика и/или религия да се скрият в ъгъла, където им е мястото.
19
5
 
26
 
! Отговори
нзокГРОБ ПАРИ НЕДАВА преди 8 години
ИСТИНСКА ТРАГЕДИЯ!СТАТИЯТА КАЗВА ВСИЧКО
18
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво храните тоя ***.л.оумник т.икв.ата бе? Все едно ако беше Орешарски, и другите, хората щяха да спрат да се самоубиват. Стига сте политизирали, всички заедно сме виновни за тая мизерия
17
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
що не стве написали 7 годишно дете почина, майка му се самоуби? така сте го написали,че реших,че тя го е убила преди да прочета докрай новината
16
1
 
27
 
! Отговори
- преди 8 години
Разбирам я и дано следващия път животът й да е по-лесен. Тежко е да избереш да живееш живот, в който на 21 години раждаш дете, което има да изкупва свои грешки, да нямаш подкрепа най-вероятно от никого освен от родителите си, да е в държава, където общо взето изборът е между това да изтърпиш 7 години на тази мъка и да избереш да спреш,защото си осъзнала, че не можеш повече да изтърпиш.
15
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може мъката от едно починало дете да се осмисли от две живи.Това да не са котки?Слънцето едва ли свети както преди.