28-годишна се самоуби, синът й също почина

Полицаите открили две предсмъртни писма
23 ное 2015 10:28,
46
28-годишна се самоуби, синът й също почина
Снимка: архив Булфото

28-годишна жена се самоуби, скачайки от кооперация в Бургас, съобщиха от полицията в морския град. Служителите на реда разследват и смъртта на 7-годишния й син.

Сигналът за паднала жена от новострояща се кооперация е подаден вчера следобед. Пристигналият медицински екип констатира смъртта на жената. Установено е, че починалата е 28-годишна бургазлийка.

При извършен оглед полицаите откриват в якето на жената предсмъртно писмо. Трупът е откаран за аутопсия.

Служителите на реда отишли в дома на починалата жена. Там станало ясно, че току-що бащата на 28-годишната е подал сигнал за смъртта на 7-годишния си внук, син на самоубилата се. Детето е починало в леглото си. Страдало е от церебрална парализа и тумор в мозъка.

В близост до детето е открито второ предсмъртно писмо, написано от майка му. В него тя съобщава, че ще сложи край на живота си.

При извършения оглед на трупа на детето не са открити следи от насилие. Тялото е откарано за аутопсия. Работата и по двата случая продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
63
 
! Отговори
- преди 8 години
"Тази жена, ако имаше три деца, сега останалите две щяха да осмислят живота й!"??? Извинявайте, но от кой точно да има ОЩЕ две деца? От бащата, който със сигурност се е праждосал, когато е направил първото, когато тя е била на 21 години! От кого да има още 2 деца? КОЙ мъж ще вземе жена с такова дете? КЪДЕ са тези мъже? То няма мъже да гледат здрави деца, пък камо ли такива с проблеми!!!ХАйде моля ВИ СЕ?!
13
2
 
36
 
! Отговори
MGS преди 8 години
До 10 АнонименПрав си, че е гадно да бъркат в мъката на хората. Но не си прав, че жената е лузър. Това да отглеждаш дете в това състояние, просто винаги си на ръба... и е паднала... заедно с него...Дано са на по-добро място двамата...
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТази жена, ако имаше три деца, сега останалите две щяха да осмислят живота й!...Кажи го това на тези които са загубили децата си защото нямат средства за да ги лекуват. Те са си виновни защото като са бедни, поне да бяха правили повече деца, та като умре някое защото няма пари за лечение, другите да осмислят живота им.
11
0
 
15
 
! Отговори
sperko преди 8 години
Вижте, хора, всеки казва по нещичко вярно, но истината е някъде по средата. От една страна, да, има такива, които не ги бърка за бъдещето и здравето, и си пропиляват живота. Но от друга страна, има различни фактори, които дърпат хората назад и не им позволяват да разгърнат потенциала си, поне не веднага. Най-доброто, което можем да направим е да не гледаме с криво око тези, които страдат истински. Тяхна е отговорността да се идигнат от пепелта и да продължат напред.
10
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази жена, ако имаше три деца, сега останалите две щяха да осмислят живота й!
9
57
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ни занимават с тези мрачни новини. При демокрацията това е нормално, винаги има някакъв процент лузъри които се самоубиват. Защо ни занимават с това нас умните, способните и успелите.
8
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До sperkoДо АнонименНещастията са безпартийни....Прав си. Партиите не са виновни за нещастията - пазарният капитализъм е най-висшата обществена система и никой не е измислил по-добра. Всеки има равни възможностти да стене собственик на футболен клуб, да спечели търг за телекомуникационна компания, да си построи петролна рафинерия и да живее добре. Само некадърниците и неудачниците са бедни и нямат пари за лечение на децата си, виновни са си самите те защото са мързеливи, а не партиите!
7
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо се пишат тези истории? Толкова ли няма някоя хубава и положителна новина?
6
10
 
11
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
ей затова бъдещето на света е ***, белите само с едно дете и всички надежди в него
5
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да ги прости! Дано са на по-добро място!
4
1
 
18
 
! Отговори
sperko преди 8 години
До АнонименНещастията са безпартийни.
3
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужасна трагедия. Дано са на по-добро място.
2
2
 
67
 
! Отговори
sperko преди 8 години
Горката жена, да гледа детето си как умира......Кой няма да се самоубие след такова нещо. ;(((((
1
61
 
2
 
! Отговори
Индиец преди 8 години
Прави ново бе како, каквис тия глпости?