ГДБОП разби наркобанда във Враца

Притърсени са 11 адреса, шестима са задържани за 72 часа
Обновена: 27 ное 2015 18:12 | 27 ное 2015 18:12, Анисия Иванова
6
ГДБОП разби наркобанда във Враца
Архив: Булфото

ГДБОП разби организирана престъпна група, занимавала се с разпространение на наркотични вещества, съобщиха от МВР.

Операцията е извършена на 24 ноември във Враца, проведена е от служители на отдел "Борба с организираната престъпност“ в града, ГДБОП и колегите им от Монтана.

Целта е била установяването на организирана престъпна група, занимавала се с разпространение на наркотични вещества на територията на града. При разследването било установено, че членовете на групата са стари познайници на полицията заради противозаконно лишаване от свобода, принуда, нанасяне на телесни повреди.

В хода на акцията и с предварителни разрешения на специализирания наказателен съд са претърсени 11 адреса, обитавани от 13 участници в престъпната схема. Намерени и иззети са различни по количество и вид наркотични вещества, компютри, мобилни телефони и документи.

Като обвиняеми са привлечени 12 жители на Враца на възраст от 18 до 27 години. На 6 от тях Специализираната прокуратура е постановила задържане в рамките до 72 часа, а на останалите е взета мярка за неотклонение парична гаранция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ВрацанаркогрупаГДБОП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
ИВАН преди 8 години
Не,Приятелю.Това са написали хората,които ходят на училище в училищата с новия начин на обучение...
4
0
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Саймана задържан ли е ???
3
1
 
1
 
! Отговори
Колофонов преди 8 години
Остраняват конкуренцията. В окръжните градове, почти 100 % от ченгетата са в бизнеса, но сега са забелязаил че друга банда е набрала мощ и са решили да се разпрвят с нея. Враца е тясна за две групировки - няма такъв голям пазар.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те ако разкрият всички римляни дето готвят амфети, цена няма да имат, ама с тревата се занимават. Всеизвестно е, че римският етнос се издържа на първо място с производство на *** и амфети, а проституцията, просията и джебчийството са след това. За това социално слабите римляни ходят с по 200-300 евро в джоба.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво!