Убийството в Девня: Скандал, преследване, наръгване

Загиналият Мартин го чакала сватба, очаквал и дете
29 ное 2015 09:33,
36
Убийството в Девня: Скандал, преследване, наръгване
Снимка: архив Bulphoto

Полицията в Девня е задържала няколко заподозрени за жестокото убийство на млад мъж, извършено в нощта срещу събота в Девня. Това съобщи за Нова бащата на момчето, ранено при свадата, след която живота си загуби 23-годишният Мартин.

Още по темата

 

Касапницата се разиграва край младежкия дом в квартал "Повеляново". Хората разказват, че убитият Мартин и пострадалият Руско се скарали с други мъже в заведението. Скандалът се пренесъл навън.

По разкази на свидетели Мартин бил застигнат от своите преследвачи в близост до детска градина. Бил наръган с нож няколко пъти, включително в сърцето. Приятелят му има прободна рана в бедрото и е със счупен нос.

Убитият младеж е от село Николаевка, раненият е от Суворово и е син на общински съветник. Мартин очаквал дете и му предстояла сватба.

Дискотеката, където се е разразил скандалът, се славела като свърталище на наркомани и побойници. Хората в "Повеляново" разказват, че тормозът със заведението е от години, но наемателите й – фамилията Славови, известни като Каламуците, били недосегаеми.

"Предприехме действия за прекратяване на договора с ползвателите на помещението", заяви кметът на Девня Свилен Шитов. Той поясни, че Славови дължат наем в размер на около 25 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Много мрачни времена настанаха, озлобиха се още повече хората, навсякъде изнасилвания, самоубийства и убийства. Отивам да чета Библията, че ме чакат 1700 страници. От Библията никой не е умрял!!!
17
3
 
9
 
! Отговори
ДО 17 преди 8 години
Днес държавите са такива каквито са, не поради правителствата си, а заради хората които живеят в тях. Такива убийства има и ще има навсякъде, защото навсякъде има престъпници, наркомани, пияници и т.н. Това убийство се е случило не поради управлението на ББ, а поради глупостта на всички замесени в инцидента!
16
1
 
15
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
от 10 години в дискотека не влизам , като излизаме с компания отиваме към 8 на кръчма и до към 12-1 сме се изпонапили и към вкъщи , преди да плъзнат хора търсещи проблеми
15
4
 
14
 
! Отговори
Неокй си... преди 8 години
А тоя Митко, след като е очаквал дете чий го е дървил в дискотеката, а не си е бил вкъщи с жена си?
14
3
 
25
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Като чака дете и предстояща сватба човек трябва да седи 24 часа вкъщи? От кое село си?Тези, които са готови да убият човек в гръб на 23 години не трябва да излизат от затвора. На 23 години и никога няма да си види детето...Бог да го прости момчето...
13
8
 
11
 
! Отговори
.... преди 8 години
очаквал дете и му предстояла сватба...Ами какви ги търси по нощите някъде си, ами не си седи в къщи при бременната жена? А, вярно, мъжкар е, как ще седи у дома.
12
3
 
18
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Защо още пускаме тия хора безпрепятствено да се заселват в Столицата?
11
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е виновна държавата, а простия народ, който наделява тази държава.Няма как във всяко село да сложиш по 20-30 полицая, във всяка дискотека да има проверяващи от институциите.Ако всички не възпитаваме правилно децата си - проблемите са налице.
10
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма имена, няма адреси, да познаем ли етноса
9
1
 
28
 
! Отговори
KKK преди 8 години
До i'mдокато получават по 20 заплати за нищо правене и ние нищо не правим по въпроса
8
1
 
40
 
! Отговори
i'm преди 8 години
Аз не мога да разбера до кога в тази държава съответните органи няма да си вършат работата? Значи от години се знае за това място, посетителите и наематели те му! Местната полиция също съм убеден че знае за нещата там, след като са от години, но нищо не се прави докато не се случи нещо подобно!!!После започват да разследват, глобяват, затварят, прекратяват договори, концесии и т.н и т.н...Щом цялата околоя знае че тези хора са покровителствани,значи това е правено от община,кметство и полиция!!!
7
19
 
11
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
Предлагам до всяка дискотека и бар да се открие и гробница. Ще спести много труд и време на обществото!
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вас не ви се вярва ама в прованса е страшно.Ей това са бруталните селяци не тия из Софето дето ви засичат с колите.Отиваш във месния вертеп и ти вадят карантията.
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен7да това е другото, аз даже имам теория че уличния джигитизъм ди много голяма степен се дължи на масовата употреба на амфети и анаболи ... абе и ние като малки чат пат се биехме по дискотеките, ама не се ръгахме и не скачахме по 20 човека на един по главата.... някак си беше по честно тогава.
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
poneje go chakala svatba i dete, zatova se e navryal v piandurnika. s taya sintetika im izparjiha mozacite. taka e v malkite sela.
3
0
 
32
 
! Отговори
Запомнтете преди 8 години
Такива неща се случват масово защото всички държавни власти/институции са тотално абдикирали от задачите си... нито полиция, нито съд, нито училище .... а като гледам и семейство не са си свършили работата.По белия свят на това му се вика инцидент, тук е закономерност !
2
0
 
52
 
! Отговори
KKK преди 8 години
Такива каубойски заведения има във всеки град с размерите на Девня където всяка вечер стават подобни битки без нито полиция да се интересува нито медии ... така че кво ви дреме, взимайте си 20те заплати, да го ровиме тоя и да чакаме следващия .... а аз да видя как са цените на самолетните билети...
1
4
 
29
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
опасно място са библиотеките, агресивни питагорейци се саморазправят със всеки който не споредля концепцията за целите числа. по-добре човек да се весели в дискотека с приятели, там такива неща не се случват