Братовчеди, братя, булка – какво се случи в Кърджали?

Близки на застреляната жертва се заканват: "Кръв за кръв"
8 фев 2016 17:52,
87
Братовчеди, братя, булка – какво се случи в Кърджали?
Снимка: архив Bulphoto

30-годишен беше застрелян показно по обяд в понеделник на пазара в Кърджали заради кражба на булка.

Както Dnes.bg вече ви информира екшънът се разигра на улица "Хан Аспарух" в 11:50 часа. Изстрелите били предшествани от кратко сбиване между жертвата и убиеца.

"Стана за секунди, двама мъже си размениха по няколко юмрука, след което се чуха се 3 изстрела и настана суматоха, разтичаха се хора, вдигнаха падналия мъж, качиха го в автомобил и го откараха към болницата", разказаха продавачи в околните магазини пред "24 часа".

Убиецът успял да се измъкне в суматохата и избягал в уличките на кв. "Боровец". Минути след като простреляният бил приет в болница, починал. При първоначалния оглед се установило, че има 2 огнестрелни рани - в гърдите и корема. Според криминалисти е стреляно почти от упор, а жертвата не е имала никакви шансове. По непотвърдена информация убийството е извършено с газов пистолет, пригоден да стреля с бойни патрони.

Убитият мъж е 30-годишен, казва се Махмуд и е от крайградското село Петлино.

"Заради любов стана цялата работа", разказаха близки на убития. Според тях преди около 3 седмици братът на Махмуд отвлякъл 17-годишна девойка от кърджалийския кв. "Прилепци". Родителите на момичето били против женитбата и настоявали то да се върне.

Според близки на застреляния убиецът е непълнолетен братовчед на булката на име Мето.

Половин час по-късно районът на "Бърза помощ" на кърджалийската болница беше отцепен от полиция и жандармеристи с 2 камионетки. Жандармеристите бяха с шлемове, бронежилетки и палки, наредени в кордон. Те не допускаха до сградата близки и съседи на убития, които започнаха да се струпват в района половин час след инцидента.

"Сега ще стане страшно. Кръв за кръв", заканваха се близки на жертвата.

По случая Окръжна прокуратура Кърджали извършва разследване по досъдебно производство за умишлено убийство. Полицията издирва извършителя на престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПОРЕДНТОМИНГЯНСКОИЗПЪЛНЕНИЕ ТОРМОЗЕЩОХОРАТА!ДА ***!
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"По-скъпият дизел в Македония е на цена 39 денара за литър.Това прави 1.25лв.Само да не си помислите,че в България има картел"!
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се самоизчистват, няма лошо.
17
21
 
9
 
! Отговори
Средновековие преди 8 години
По-голямата част от ромите в Кърджали са евангелисти. Християнски тероризъм потопи в кръв Кърджали.
16
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да ги правиш - културни особености на шведският етнос
15
6
 
15
 
! Отговори
Соворов преди 8 години
Време е Атака да свормира брегади, естествено финансирани от Русия (има ресурс) за етническо прочистване на населението на България. Както едно време срещу сектите (вижте видеото в Youtube "Атака срещу Свидетелите на Йехова"). Тези практики е наложително да се подновят немедлено!
14
6
 
23
 
! Отговори
БРАТЯ БЪЛГАРИ преди 8 години
ВЯТЪР ЕЧИ, БАЛКАН СТЕНЕ,САМ ЮНАК НА КОНЯС ТРЪБА ЗОВЕ СВОЙТЕ БРАТЯ:ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ!ДОЙДЕ ВРЕМЕ, СТАВАЙТЕ,ОТ СЪН СЕ СЪБУЖДАЙТЕ,ДОСТА РОБСТВО И ТИРАНСТВО,ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ!КОЙТО НОСИ МЪЖКО СЪРЦЕИ БЪЛГАРСКО ИМЕ,ДА ПРЕПАШЕ ТЪНКА САБЯ,ЗНАМЕ ДА РАЗВИЕ!
13
0
 
20
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
Моля върнете жандармерията !
12
1
 
40
 
! Отговори
Бял Българин преди 8 години
Белите българи не крадат булки! Един бял българин никога няма да тръгне да краде булка!
11
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малко уточнения : на пазара в Кърджали - района в който е станал инцидента се нарича така , някои може да си помислят че е станало буквално сред сергиите .уличките на кв. "Боровец" - шведската махала
10
0
 
28
 
! Отговори
Наско преди 8 години
До анонХора? Само Приличат на хора.... иначе са си първични добичета... дано да стане по-мащабна вендета, че да се поизчистят малко от тях......
9
2
 
15
 
! Отговори
Хайтов преди 8 години
Мъжки времена!
8
36
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При комунизма по времето на диктатора Тодор Живков когато България беше под руска окупация ставаха много повече битови убийства от днес, но всичко се криеше от народа, партийните другари криеха защото тогава нямаше демокрация и свобода на словото.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БГДори и долен сайт като този няма да вземе на сериозно *** като Слави.
6
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен Сидеров президент!
5
5
 
14
 
! Отговори
БГ преди 8 години
С кви глупости ни занимават ДНЕС БГ пхахаха, а за референдума на Слави и че е внесъл 673 481 подписа НИЩО ! СКАПАН САЙТ УМРЕТЕ ДО ЕДИН
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не ги оставите просто да се избият взаимно? И без това, това са културни особености. Само ги изолирайте в катуна им, че да са далеч от обществото.
3
2
 
50
 
! Отговори
Иван преди 8 години
"отвлякъл 17-годишна девойка", той си е "набрал", не е "крал" или "отвлякъл". Думите 'Кърждали' 'Махмуд' 'Мето' ми бяха достатъчни за добиването на представа за какво точно иде реч в статията.
2
1
 
62
 
! Отговори
:) преди 8 години
Команчите ще атакуват съседното племе. Ще има веселба. Само народната милиция да не се меси поне 2-3 часа, за да се нагътат 10-тина патладжана. После влизат с 10 коли и бой на почивки. Така правят "братята" американци с техните негърчета и има полза.
1
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе какво ми пука за някъв Махмуд. Това са културни особености, питайте БХК, ще ви обяснят.