Позната на нападателите в Средец: Добри момчета бяха!

Жителите са притеснени от случилото се в иначе спокойния град
9 фев 2016 11:14,
45
Позната на нападателите в Средец: Добри момчета бяха!
Снимка: Архив Булфото

Жителите на Средец са притеснени след опита за обир на инкасо автомобил. Вчера двамата братовчеди Христо и Бойко Борецови нападнаха колата с пистолет, а един от служителите на инкасо фирмата простреля Христо и минути по-късто той почина.

Още по темата

"Жителите на нашия град са много развълнувани. Такова тежко криминално престъпление не се е случвало в нашия град", каза кметът на община Средец Иван Жагов.

"Много бях притеснена. Това е един спокоен град, не съм се притеснявала за семейството си, за детенцето си. Не смея да се показвам навън, затварям врати, прозорци", сподели и жителка на Средец.

Бивша съученичка на простреляния Христо пък сподели, че е потресена от случилото се.

"Учудих се много. Не съм очаквала, бях много потресена. Много добри момчета бяха, не знам защо така се е случило. Занимаваха се с фитнес", разказа момичето.

"Видях как едното момче тича по улицата, той носеше маска", добави и жена, живееща близо до пощата в Средец. Други хора от града пък са видели второто момче как се опитва да избяга от мястото.

По неофициална информация Христо е уволнен преди дни от охранителната фирма, тъй като шефовете му са го видели как спи на работно си място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добри ама гладни.А като си скъсан ни *** щи върже,ни нищо
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ли са жителите на Средец? Тези от снимката? Ако това само е останало там, да се продължи станата по границата и около града!
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГоранЕ кой ти каза че е гръмнат след като е побегнал
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Деградирал народ, много филми гледа, вместо да учи в университета.
7
18
 
3
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Охранителят се е престарал. В момента, в който младежа е хукнал да бяга е могъл да го простреля в краката. Не е бил добре обучен охранителя.
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бреййй. За един бандюга не казаха че бил "бандюга". Все добри момчета. Работливи, кротки.Смятай, щом добрите ни момчета са такива, какви зверове ще са истински "лошите" момчета.
5
2
 
18
 
! Отговори
до Горан преди 8 години
Охранителят си е свършил работата и точка!Дано други младежи не се подведат по глупавите холивудски продукции!Ти като знаеш за огромните суми крадени от 240-те хрантутника и се възмущаваш,че никой не ги стреля, ми отиди и действай като си отворен-да те видя!
4
1
 
12
 
! Отговори
маке преди 8 години
Въййййййййй завалийте кой ги така излъга мамини златни момчета
3
7
 
2
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Е, какво се възмущавате толкова? Само кафето на депутатите е 240 хиляди лева...
2
13
 
9
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Е, добре... Младият човек е платил глупостта с живота си! Няма какво да го плюете! Даже при несполучлив опит за кражба не на милиони, а на 140 хиляди лева. Един млад шемет си замина, а 240 хрантутника крадат, ли крадат огромни суми, и никой не ги стреля!
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Позната на нападателите в Средец: Добри момчета бяха!"Сериозно ли? Значи в България добри хора не са останали, щом тия са "добрите"... И въобще какво значи "добри"? Ако бяха обрали въпросната, пак ли щяха да са добри? Защо ми напомня това на едни хорица, дето не са лоши, не крадат, просто нямат, затова си вземат.... Манталитета на цялата нация е сбъркан вече! Сега се очаква охранителите да са лошите, вместо да дадат някой чувал с пари на момчето, те стреляли по него.