Арестуваха пиян грък, шофирал край Доспат

Мъжът карал с 1,74 промила, изкарал 24 часа в ареста
11 апр 2016 12:44,
4
Арестуваха пиян грък, шофирал край Доспат
Снимка: архив Булфото

Полицаи арестуваха грък, седнал зад волана пиян. 33-годишният мъж прекара 24 часа в ареста.

Той бил спипан в крачка в малките часове на нощта в събота на пътя Доспат - Барутин.

Пътните полицаи го спрели за проверка на документите, но се усъмнили, че чужденецът е пиян. Направеният тест отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,74 промила, съобщи "Дарик".

Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Девин. По случая е започнало незабавно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: арестДевинпиянгрък
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най достойният полицаи в Доспатска об6тина е гн Росен Милушев.Другите са коромпирани всичките.А най големият бокл.к е от село Барутин Ивайло,кварталният на Барутин,пиянде от класа.Със Джефърсън уреждат емигранти за бг от гърция.
3
0
 
16
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Къде са тези дето все говорят за липса на възпитание, култура, манталитет и т.н. и винаги го свързват с Бай ***? Този грък е типичен пример защо в България шофират пияни и казано по-общо, защо в България всеки шофьор непрекъснато нарушава правилата за движение, независимо дали е български гражданин или е чужденец като този грък. Досетите ли се защо? Заради липсата на контрол от страна на КАТ, разбира се.Няма държава по света,където спазването на правилата да не е наложено със сила от държавата
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щеше да е новина " Хванаха чуждестранен турист с под 1 промил алкохол." Да посетиш България и да не си махнеш главата от пиене е все едно да отидеш в Холандия и да не се напушиш или да отидеш в Тайванд и да не опиташ "алтернативен секс".Прочее византийците посещават бг. не толкова заради евтиното къркане, а заради евтините шантонерки.
1
1
 
19
 
! Отговори
калимера преди 8 години
Ееее, почерпил се комшията с евтина мастика ама бива ли пък да кара кола?Не бива! А сега тлъста глоба + забрана 1 година да не шофира в България!