21 имигранти са задържани край Брезник

Колата, с която се пътували, била обявена за издирване
18 апр 2016 13:40, Анисия Иванова
9
21 имигранти са задържани край Брезник
Архив: Булфото

Брезнишки полицаи са задържали 21 имигранти, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

На 15 април бил подаден сигнал за лекотоварен автомобил, минаващ през посеви в брезнишкото сeло Билинци.

Пристигналите на място полицаи установили в колата 21 имигранти, представящи се за афганистански граждани. Шофьорът на УАЗ-ката не е бил на място, пише БТА.

Малко преди това колата била обявена за издирване от собственика й. Предприети са действия за установяване шофьора на автомобила. Започнато е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скандал! БЛИЦ и ПИК стигнаха до Турция през браздата - вижте зеещите порти на България и пътя на бежанците! (СНИМКИ/ВИДЕО)На вниманието на Бъчварова и Ненчев: Границата ни е разграден двор.В момента напливът на мигранти се насочва към Бургаско и региона, където всеки ден гранична полиция намира бежанци. Схемата им на придвижване най-често се състои от два етапа до и от България. Бежанците нямат в себе си документи или удостоверения, за да покажат и идентифицират самоличността си. Те заявяват, че се казват по определен начин, и това трябва да бъде прието от българските власти за истина.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми че то е криминализирано бе, калитко, с 5 години затвор се наказва...!!!
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Платили са и са ги измамили. Ако не ги беше намерила полицията да им осигури ръна и подслон ех така си отиваха орицата. Изоставени. Сега шъ спат на меко и с пълен корем, а току виж след някоя и друга година стигнали Германията.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нарушаването на границата на суверенна държава да се криминализира.Не може кой от където му скимне да си минава както си желае от държава в държава.Има си определени места за това.Който не минава през тях е престъпник.
4
1
 
13
 
! Отговори
КИРИЛ СОФИЙСКИ преди 8 години
ИНАЧЕ ГРАНИЦАТА Я ПАЗЯТ ТА Я ПАЗЯТ! АКО СЛУШАМЕ ПОЛИТИЦИТЕ! АМА ТОВА КОЕТО ВИЖДАМЕ Е ДРУГО И ГОВОРИ ЗА ОТКРОВЕННА КОРУПЦИЯ ИЛИ ЗА ФРАПИРАЩА НЕКАДЪРНОСТ !И ДВАТА ВАРИАНТА СА НИ НЕПРИЕМЛИВИ И НЕПОТРЕБНИ !
3
1
 
18
 
! Отговори
летящата вещица преди 8 години
Всеки ден около 16.30, на Лъвов мост се събират тумби "бежанци", нарамили раници и готови за тръгване. Как са стигнали до там? Участъкът до Халите, почернява и няма нито един полицай. Отсреща, почти пред "Гранична полиция" са наредени таксите с дебели и мазни шофьори от боята. Насреща е и СДВР, но вероятно и те си подремват тогава. Мдаааа...нашата полиция ни пази.
2
1
 
13
 
! Отговори
срам преди 8 години
Още 21 хрантутника,млади,здрави афганистаци на гърба на българския данъкоплатец.Иначе границата ни е охранявана,всичко е под контрол и българите да бъдем "спокойни"според Бъчварова.Нарушителите ще бъдат обгрижени и настанени за наша сметка, вместо депортирани.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази новина не е вярна. Граничарите и мвр според оная *** си вършат съвестно работата, а тези емигранти са просто някакви извънземни и са прелетели от турция до перник.