Отмъкнаха цял банкомат в центъра на Велинград

Кражбата е станала на метри от сградата на общината
29 апр 2016 15:19, Елка Василева
18
Отмъкнаха цял банкомат в центъра на Велинград
Снимка: архив, Reuters

Неизвестни лица са изтръгнали и откраднали банкомат от фоайето на банкова институция във Велинград. Това пише "24 часа", като се позовава на говорителя ОД на МВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

Кражбата е била извършена около 4,30 часа в петък сутринта.

Извършителите са проникнали в помещението с банкомата, което се намира на централната пешеходна улица и на броени метри от сградата на община Велинград.

Предполага се, че те са привързали банкомата със стоманени въжета и с помощта на мощен джип са го изтръгнали от мястото му, след което са го натоварили на возилото и са изчезнали в неизвестна посока.

От полицията отказват да съобщят каква сума е имало в банкомата. Най-вероятно бандитите са изчакали той да бъде зареден максимално, като се имат предвид няколкото почивни дни за Великденските празници, когато курортния град се пука по шевовете от туристи.

За разкриването на извършителите са ангажирани полицейски екипи от Велинград и областната полицейска дирекция в Пазарджик. Иззети са записите от охранителните камери на местопрестъплението и района. Издирват се и евентуални свидетели на дръзката кражба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: велинградбанкомат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
ZAVAR4IK преди 7 години
SAMO DA NE PO4NAT DA GO REJAT S OKSIJEN ,SHTE IZGORIAT PARATA DA VZIMAT PO EDNA NOJOVKA I EVASH ,EVASH ZA DESETINA DENA SHTE IZKARAT PARATA . I POSLE PEI SARZE.
9
6
 
5
 
! Отговори
Не съм партийче преди 7 години
Evala
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бандуги обират бандюги! После питате що лихвите в бантустан били високи?! А тия кражби откъде да се избият? Па митряла ще плати чрез бързи и не толкова бъзи кредити!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все съм си мислил че железния човек е много тежък.
6
0
 
5
 
! Отговори
мъ даааа преди 7 години
Ако е като тези дето ги има в нашето градче. - са работили за оня дет духа. Окола 2-3 часа след като ги заредят и вече няма лев. Само хабят тока на хакерни.
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На времето в Хасково или Кърджали двама на по 20 години мисля направиха опит да оберат местния клон на банката /тогава тя беше една и лихвите бяха 1%, да се чудиш как сме се справяли при толкова заводи и нулева безработица!/. Осъдиха ги на смърт. За друг опит или банков обир от татово време не сме чули. Защо ли?
4
1
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Е, тук сме ви изпреварили вече!!! Това нещо, по абсолютно същия сценарии, преди години го направиха в град Бойчиновци, но направо от общината!
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
охраната е давала ценни съвети
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DA SE PITA POLIZIYATA, TYA SNAE VSICHKO SA VSICHKI.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено че ще откраднат банкоматите до общините, полицията или банките!Къде другаде е най-сигурно,а и къде работят баш-майсторите в занаята и къде информацията е най-пълна и сигурна?