Катастрофа на АМ "Марица": Камион се вряза в друг

Единият шофьор е леко пострадал
Обновена: 30 апр 2016 11:58 | 30 апр 2016 11:58,
27

Снимка: БТА

Бързодвижещ се тир се вряза в друг на магистрала "Марица" рано тази сутрин, съобщава "Булфото. Катастрофата стана около 3 през нощта на 79-ти километър между Харманли и Любимец. 

Камион с българска регистрация е бил спрял заради спукана предна гума. Докато шофьорът е сменял гумата, в задната му част се е ударил друг камион, с водач турски гражданин. В резултат на инцидента втория шофьор е със съмнения за счупена ръка и други леки контузии по тялото. Откаран е в Ортопедията в Хасково.

Заради инцидента южното платно на магистрала "Марица" от Харманли до Любимец е затворено. Превозните средства използват стария Международен път Е80.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: катастрофаАМ Марица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Новинар преди 7 години
Водачът на турският камион е заспал и без спирачен път се е врязал в спрелият за ремонт. Това е поредна катастрофа на заспал турски гражданин зад волана на тежкотоварен камион на територията на България.
7
2
 
4
 
! Отговори
и ние сме шофИори преди 7 години
Само в България, аварийната лента се счита за скоростна!!! Особенно от такива пишман майстори-***!! Що не кара в Германия в аварийната!
6
8
 
1
 
! Отговори
Костов преди 7 години
Ами умен съм, проблеми?Айде ще то обясня, за да разбереш и ти - триъгълника не се поставя по задната броня, а на 100-150 метра преди мястото, където си спрял, за да те види ***.ка навреме. Прочети си ЗДП.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КостовТи очакваш да си построи паркинг и да се премести там нашия ли?Или да си забута ТИРа нанякъде? Ти какво би направил?То си има обозначения и ред за поставянето им. Я все пак разкажи какво си имал предвид, та да те видим колко си умен.
4
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тази катастрофа ще тежи на съвестта на т***лпата. Само в бойколандия движещ се в насрешното може да те ударят отзат!
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се учудвам. Почти всички тирове с турска регистрация си шарят из аварийната. Мислят си, че е сложена, за да си карат на по-широчко някак си, за тяхно удобство. Дано да опандизят азиатеца и да има да плаща 3 поколения наред.
2
15
 
5
 
! Отговори
Костов преди 7 години
Да позная ли:Нашият е спрял без никакви обозначения или най много с триъгълник под задната броня.Турчинът пък е карал в аварийната лента.Докато има ***.ици, ще има и такива случки.
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от тия некадърници!Те и в Турцияя така карат и си мислят, че цяла Европа е като тяхната ***.Изтрепаха сума ти народ в БГ.В белите държави се съобразяват, защото там после не могат да си покажат носовете от затворите, а тук се измъкват с пари заради корумпетата, на които плащаме пак НИЕ заплатите, ама са им малко.