Двама загинаха, трети е в тежко състояние след ПТП

Адският сблъсък е станал на околовръстния път на Шабла
17
Двама загинаха, трети е в тежко състояние след ПТП
Снимка: Булфото, архив

Тежка катастрофа е станала на околовръстния път на Шабла около 12 часа, съобщиха от МВР.

Ударили са се две коли в района на надлеза, посока Дуранкулак.

Според първоначалните данни "Опел" се е врязал в "Сеат", чийто шофьор е загинал на място, а пътувалият с него мъж е издъхнал на път към болницата.

В тежко състояние е и шофьорът на другата кола.

Екипи на пожарната са се включили в спасителните действия, за да го извадят от колата. Движението в района на инцидента е реорганизирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Когато има да стане и с нови коли става. Жалко само за хората. Коли се купуват - живот не се връща.Човек веднъж се ражда и веднъж умира.Редно е да поживее- да си отгледа децата, да ги задоми- това е мисленето на българина , а и въобще на човечеството, но ние предполагаме , а Господ разполага
9
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Три са основните причини за катастрофите в България. Ако не е заради основната причина - липсата на контрол на движението и паркирането, то катастрофата е или заради пътни знаци и маркировка неотговарящи на пътните условия или заради лоша организация на движението и лошо състояние на пътя или и заради двете. Ако тук няма видимост, както е писано преди мен, значи някой не си е свършил работата - лоша организация и непоставени огледала, които да осигурят някаква видимост.
8
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Малко е информацията в статията, за да се коментира, а и не познавам района. Все пак не мога да подмина изключително неумния коментар на номер 1. Откъде си сигурен умнико, че и тези коли са като твоят таралясник на 100 години? Може тези две коли да са чистак-нови, но ти откъде да знаеш, но да коментираш това не ти пречи.
7
0
 
0
 
! Отговори
Сашо до Иван преди 7 години
Ванка малко си зле моето дете. Преди 30 години са умирали 2 пъти повече души на пътя, но като тебе станаха прекалено много хората, без никаква информация мнения. Информирай се и недей става смешен пак
6
0
 
2
 
! Отговори
До Иван преди 7 години
Абре Иване , убре англичанино 60 мили бре МИЛИ готян.Еееййй ама да се направим на интересни иначе!!!
5
0
 
3
 
! Отговори
Оногондур преди 7 години
Горе-долу познавам района.Това околовръстно е ново,с нов асфалт.Кръстовището на този път с пътя за Прелез и Горичане е извито.Тоест,няма хубава видимост за колите,които излизат от Шабла на това кръстовище,и или ще го пресекат,или ще се включат в движението по посока Дуранкулак или Каварна.Трябва да се сложат от онези знаци-огледала,които има по разните планински райони,за подобряване на видимостта.Колкото до този надлез,там вече е сравнително прав пътя.Дано няма повече такива неща.
4
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 7 години
:(
3
2
 
2
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Отвръщава ме да чета за убити по-пътя като че ли е нещо нормално.Неадекватни тиквеници са начело на държавата вече 30 години.Внуците на убийците на България.Същества които не се интересуват от НИКОГО независимо каква народност си.Повдига ми се като ги гледам по-телевизията.(tell-lie-vision)Комунистите са най-големите лицемери и убийци на тази планета.Те убиват не само хора но и природата.
2
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Защо премахнаха изкуствените гърбици(легналите полицаи)населените места?Извън градско в британия е до 60 на магистралите всеки настъпва и нама толкова катастрофи.В България всеки кара стара кола и не се поддържат поради липса на средства.Друго нещо от западните държави е че ако си на 20 и бащати има кинти няма проблеми да караш мощна кола.Мощна е и застраховката на младите шофьори минимум 500£ на месец.В градски условия е невъзможно да караш бързо или ще си строшиш колата.
1
2
 
10
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Пътна полиция трябва да има право да снима на всякъде без обозначения, глобите трябва да са неизбежни, за най-тежките нарушения да се въведе като санкция наказателна отговорност, контрол и наказания за пътните полицаи вземащи подкупи....в противен случай още стотици ще загубят живота си и три пъти повече ще бъдат осакатени!