Хитрец в униформа: Подкуп и сега, а и на връщане

Катаджия си взе на два пъти пари за едно и също нарушение
31 май 2016 20:45,
29
Хитрец в униформа: Подкуп и сега, а и на връщане
Снимка: архив Булфото

Полицай се изхитри и поиска подкуп за едно и също нарушение на пътя – на отиване и на връщане на автомобил покрай поста му.

Сметките му обаче излезли криви, защото след като се изплатил, нарушителят го издал на тел. 112.

Случката се разиграла в нощта на 20 срещу 21 април в Харманли. Полицаят, който е служител на местното управление, спрял шофьор на "Голф" на улица в града. 43-годишният мъж зад волана нямал книжка и вероятно карал пиян.

Униформеният нямал правомощия по Закона за движение по пътищата и трябвало да уведоми за случая дежурният в управлението да изпрати служители на "Пътен контрол". Вчесто това обаче полицаят поискал 50 лева на шофьора, за да не му съставя акт.

Нарушителят си платил и заедно със спътника си отпрашили към близкия магазин.

След като напазарували се върнали по същия път, а там отново били спрени от същия полицай. Униформеният си поискал нов подкуп – от 20 лева. Спътникът на виновния шофьор ги дал, а после двамата подали сигнал на тел. 112.

На провинилия се полицай е взета мярка за неотклонение "подписка". Под ръководството на Окръжна прокуратура-Хасково са извършени множество процесуално-следствени действия, сред които разпити на свидетели, назначени са експертизи, извършени разпознавания и др. По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той хубаво го е издал, ама това не го оправдава, че е карал пиян и без книжка. Той наказан ли е, или понеже е направил "велико дело"(какъв шок - корумпиран полицай!!!) - ще му се размине и утре ще прегази някого?
23
1
 
6
 
! Отговори
Перко преди 7 години
Пича е коректен. Прави отстъпка за редовни клиенти
22
0
 
1
 
! Отговори
хитър петър преди 7 години
А ще стане ли хитрец без униформа?
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е,ако тарифата е 50 лв. значи вторият път толицая е взел само 40% -само 20лв. човека взема по-малко от градския транспорт,там вдигат билетчето с 60%.
20
0
 
6
 
! Отговори
Няма няма преди 7 години
По корумпирани от Кат са Дай ! Аве,и в МВр са същите кауни! Страшнамдържава сме -СъветЦки тип с разни комунисти и децата й!
19
2
 
4
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
До dominici Само тъпите пълнят спукана лейка... Аз знам ще ти дойде акъла когато ти го докарат... жалко за теб.
18
10
 
3
 
! Отговори
dominici преди 7 години
До 19 - Само слабите и простите "бягат и се спасяват". Останалите бачкат и правят каквото могат, за да спасяват положението.
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народе, бяхгайте, евакуирайте се, спасявайте се от тази държава.
16
3
 
9
 
! Отговори
Кон преди 7 години
На Верчето да обърна внимание - Верче не пиши лъжи в заглавието. Няма едно и също нарушение и два подкупа, а две нарушения, съответно нагъл рецидив, и по един подкуп за двете. Тук хората ще разберат, поне редакторът ти да помисли - не е нужно да тиражирате лъжи и в заглавието.
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То това нее новина а всекидневие. Само се чудя когали селенжърските писачи ще напишат колко милиони са усвоили впрочем присвоили другарите дупетати министри и лежачи на държавната софра. Само че ако напишат има опасност някой другар с голема глава да ги закара на пикник на витоша у багажника.
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз за 70лв трябва да работя три дена и от *** ми илиза пяна те Катаджийте за 5 мин по 70лв ми вадят
13
2
 
15
 
! Отговори
АКОТО... преди 7 години
АКо е вярно..."Човека"- пиян, без "книжка", дал рушвет, един път...втори път... и не знаем кой е "човека"?!Полицаят взел парите ... и не занаем кой е "полицая"?!ДАЙТЕ ИМ ИМЕНАТА И ЕГН-то А НЕ ТЪПО ДА СИ ПАРВИТЕ НОВИНИТЕ!!!
12
0
 
17
 
! Отговори
хихи преди 7 години
Боко каза,че корупция няма! Те ня останаха хора в тази държава, от кого се хранят тези чиновници се чудя?
11
0
 
8
 
! Отговори
gost преди 7 години
слободия
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
у Хасковско е така, крият се зад табели и храсти, правят се на велики везири, унижават те, плашат те с неизпълнение на полицейско разпореждане , рекетят те , че и ресто ти връщат. А стачкуват и все още искат. А недай боже и да минеш през ГКПП за Гърция, чекай ако се немаш работа за да те проверят като престъпник с некакъв пълният контрол.
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е да стъпиш два пъти в една и съща фашкия си е идиотщина.
8
2
 
41
 
! Отговори
Край преди 7 години
СХЕМА. Спира ни полицай в София - Сега какво ще правим - Да почерпим нещо... Ще идеш вика на павилиона за вестници ще си купиш вестникза 20 лв. и ресто да не искаш. Работи с вестникара съвместно.
7
2
 
34
 
! Отговори
бай бай преди 7 години
матрялллла матряллла .....е лош.какъвто народа такива са и управляващите !!!
6
1
 
19
 
! Отговори
Италиянеца преди 7 години
Кой казва че депутатитр крадат? Не е вярно те усвояват средства, което преведено на БГ е присвояват а присвояването се е законно крадене. Та пияните в колата са имали и са дали 70 лв. Не са краднали нали така?
5
4
 
45
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Бас държа, че тоя полицай е стачкувал за 20 заплати при пенсиониране, и че най-кресливите, на тези стачки, са именно такива, като този.