От местопрестъплението: Слънчев бряг в снимки

Вижте кадри от мястото на стрелбата по Митьо Очите
Обновена: 9 юни 2016 09:56 | 9 юни 2016 09:49, Александър Попов
94

Снимка: Булфото

Наркобосът Димитър Желязков - Митьо Очите е в реанимацията на бургаската болница след тежка операция. Тази нощ групата му е обстрелвана пред заведението "4 YOU" в Слънчев бряг. 

"Димитър Желязков има масивно кръвотечение в областта на нараняванията. За момента все пак е относително стабилизиран, но е рано да се говори за прогноза как ще завърши. В момента е в реанимация, В близките 24 часа ще се разбере какво ще се случи. Операции са извършени в областта на малкия таз и пикочния мехур", заяви в ефира на bTV зам.-директорът на болницата в Бургас Светлозар Георгиев.

Още по темата

По думите на главния комисар на МВР Георги Костов стрелбата е след спречкване между зетя на Митьо Очите и собственика на "4 YOU" - Божо, за паркинг място по-рано през деня.

В 20:57 часа бригада от около 30-40 човека, водена лично от Митьо Очите върви демонстративно по една от централните алеи на Слънчев бряг и се отправя към ресторант "4 YOU", в който по това време има клиенти, семейства с малки деца.

Бригадата е влязла в ресторанта, за да демонстрира мощ пред собственика Божо Д. Групата успява да стигне до третата маса вляво, като предварително са имали уговорена среща с ресторантьора Божо. Той не е местен човек, но отдавна върти два ресторанта и дискотека в Слънчев бряг.

В РУП Слънчев бряг са задържани участници в престрелката, а тежковъоръжена жандармерия с автомати е завардила изходите на Несебър и Слънчев бряг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
23
 
! Отговори
Георги преди 7 години
А премиера Борисов НИ УВЕЩАВАШЕ ДА ХАРЧИМ ПАРИТЕ СИ ПО НАШИТЕ ПЛАЖОВЕ И РЕСТОРАНТИ, САМО ДЕТО ТАМ СЕ ИЗБИВАТ КОЙ ДА ПРОДАВА ДРОГА, НЕ МЕРСИ , НИКООГА НЯМА ДА ОТИДА НА НАШЕТО МОРЕ.
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иронията е, че той събира такса "спокойствие", а сам на себе си няма как да осигури спокойствие. Децата на обущаря ходят боси.
49
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛЕД КАТО МИТЬО ОЧИТЕ Е БЕЗРАБОТЕН- ПЛАТИ ЛИ СИ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ, АКО НЕ- ДА ГИ ПЛАТИ НЕЗАБАВНО- ТАКА КАКТО ТОВА ПРАВИМ ВСИЧКИ ИЛИ ГО ИЗХВЪРЛЕТЕ КАТО КУЧЕ ПРЕД ОПЕРАЦИОННАТА, ТАКА КАКТО СЕ СЛУЧВА С БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ- РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ.
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А СЕГА СИ ВДИГНЕТЕ ОЧИТЕ ОТ ОЧИТЕ И ВИЖТЕ КОЛКО ПАРИ СА ИЗПРАНИ, КОГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАДЕНИЕ НА МАФИОТСКИТЕ ХОТЕЛИ ПО ЮЖНОТО ЧЕРНОМУТРИЕ?!
47
1
 
15
 
! Отговори
Край с нашето море преди 7 години
А преди няколко дни една министърка обясняваше колко е хубаво нашето Черноморие... Не, благодаря, аз не искам да ставам жертва на мутри и убийци.
46
0
 
1
 
! Отговори
Боко преди 7 години
Валар моргулис
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВО ПРАВЯТ 30/40 МЪЖЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ, ЗАЩО ПОЛИЦИЯТА НЕ ГИ СЛЕДИ, СЛЕД КАТО ЦЯЛА БГ ЗНАЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ, ЗАЩО СЪДЪТ Е ДОПУСНАЛ ДА СА ОСВОБОДЕНИ, АКО СА НА СВОБОДА, ЗНАЧИ СА НЕВИННИ МЛАДИ МЪЖЕ, СЪЩО КАТО ЦЕНКО ЧОКОВ.АКО ТОРМОЗЯТ ДЪРЖАВАТА ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ ИМ ОТВЪРНЕ СЪС СЪЩОТО- ТОРМОЗ, И ЗАТВОР!
44
0
 
12
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
СУПЕР РЕКЛАМАНА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!!!СЛЕДВАЩАТА РЕКЛАМА ---СА РУСКО-ГРУЗИНСКО -ЧЕЧЕНСКИ АТЕНТАТИ!!!
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дека са гербавите днес,или те слюнкоотделят само на портрет на Путин?
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все още се колебая между нашето черноморие и Гърция , къде ли почивката е по добра ? :D
41
0
 
9
 
! Отговори
сланина преди 7 години
Във всяка държава има мафия, но само българската мафия си има държава.
40
0
 
9
 
! Отговори
Qworow преди 7 години
Две хубави очимузика, стрелбине искат и не обещават теима за всичките джепане
39
15
 
0
 
! Отговори
Жалко ;( преди 7 години
Жалко за Митака. Подсигуряваше работа на толкова много. Сега стотици ще останат без работа.И да, за разлика от останалите български бизнесмени, той се грижеше добре за подчинените си и им посгуряваше хубава заплата, не трохи.
38
0
 
8
 
! Отговори
ебаси преди 7 години
не можеше ли малко повече трупове майк... им..
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милият Бойко,сега трябва да си търси нов магистър- фармацевт за дрогерията,знаете ли колко трудно се намира персонал в БГто?
36
0
 
22
 
! Отговори
Край със Сл. бряг преди 7 години
Страхотна антиреклама за Слънчев бряг. Предвиждам как ще има лавина от отказани резервации, а много други хора ще предпочетат да не се мяркат в този мутрешки курорт.
35
0
 
22
 
! Отговори
Иди Амин преди 7 години
Премиерът губи стари приятели един по един.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма мафия, корупция и мутренските години отдавна са отминали... Както казва ББ.
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕСТАНЕТЕ! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! КАКВО СТЕ ПОСТНАЛИ ДВАЙСЕТ НОВИНИ - ПРЕЗ ПЕТ МИНУТИ ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН КАК Е МИТѝО ! НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА!
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Министърът на полицията е в Слънчев бряг. Значи за един рекетьор и престъпник министърът се явява, а за обикновен човек не. Каква е тая държава, бе ? Вече паля свещ дано до вечерта митю очите ***! Такива като него на никого няма да липсват!