Биячът на Бате Николай – крадлива кримка с присъди

Стоян Боджов обаче никога не е лежал в затвора
4 авг 2016 17:14,
14
Биячът на Бате Николай – крадлива кримка с присъди
Снимка: архив, Bulphoto

Стоян Боджов, който преби известния актьор Николай Николаев – Бате Николай при опит за кражба, вече е бил осъждан два пъти за кражба, но за извършените през 2006 г. и 2012 г. престъпления не е бил в затвора.

Това става ясно от съобщение на Районна прокуратура – Ихтиман, която вече разследва случая.

Още по темата

За двете провинения Боджов е получил съответно пробация и лишаване от свобода с отлагане на изпълението на присъдата.

Според медицинското на бития актьор, той е получил счупване на най-долната фаланга на малкия пръст на дясното стъпало, охлузвания по гърба и дясната ръка и порезна рана на възглавничката на палеца на лявата ръка.

Животът му не е бил в опасност в резултат на получените наранявания, твърдят от държавното обвинение.

Вчера големият актьор, който от години лекува болните деца в "Пирогов" със своята "Смехотерапия", обяви, че е бил на косъм от смъртта при нападението на жп гарата във Вакарел.

"Сега съм добре, но щях да бъда мъртъв", започна разказа си за случилото се актьорът.

"Минута-две не бях в съзнание. След това започнах бавно да се изправям, а той със зверски ритник ме удари в слабините. Пак паднах на земята, изправих се отново и той пак ми опря ножа. Започна да ме влачи към перона на гарата и да ме бие. Накълцан е целият ми гръб, имам рани и по ръцете. Почнах да викам: "Помощ, убиват ме". Той ми скочи с крака върху гърдите и започна да подскача", описа подробно грозната случка Бате Николай пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кирил СофийскиОнзи, който през пролетта уби студентката Вероника във Велико Търново, също беше осъден рецидивист, оставен да вилнее на свобода.
6
0
 
18
 
! Отговори
Pleven преди 7 години
Крадлива кримка с присъди е на свобода.И върши поредното си престъпление .И ще ми говорите че имаме правосъдие ли ..Не не и не .Такова нещо тука няма
5
0
 
19
 
! Отговори
Pleven преди 7 години
Правосъдие в България ли .Такова нещо тука няма .Аман от съдии и адвокати и калпаво правосъдие .За това престъпниците са на свобода в България .А свестните хора избягаха навън .И ще продължат да бягат .
4
0
 
31
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Какво прави крадливата кримка с присъда на свобода? Пак ли независим съдя го е пуснал да си живее сред нас и да ни обира и пребива?!?
3
0
 
15
 
! Отговори
Изводът преди 7 години
Определени официални институции са за съд в Страсбург, защото са оставили на свобода човек, постоянно заплашващ живота на невинни хора. Смъртен изход не е имало само по една случайност.Къде е см.рад.ливият БХК? Или той се активира само тогава, когато трябва да бъдат защитени престъпници?
2
1
 
19
 
! Отговори
Защо не е затворен?! преди 7 години
Освен присъдите, той е и с други обвинения, за които други сайтове пишат - избира по-слабо момче или жена", опира нож в гърдите на жертвата и вика "Дай парите или ще те изкормя!" Със същите думи е бил заплашен и актьорът. Значи рецидивистът си има отработена схема на действие.Винаги,когато пиян държи нож и заплашва с него, може да стане сакатлък - например, ако той или жертвата се подхлъзне и се надене на ножа.Зрял мъж скача върху гърдите на човек? Къде е гаранцията, че жертвата няма да умре?
1
0
 
32
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Според държавното обвинение,най естественото нещо на този свят е да млатиш и малтретираш човек на тези години и като бонус да му счупиш пръстите за да пробваш дали ще хвърли топа.