От първо лице: Млади араби вървяха насреща…

Политици в Австрия посъветвали Весела Кацарова да мълчи за нападението
Обновена: 13 авг 2016 17:36 | 13 авг 2016 17:24,
188
От първо лице: Млади араби вървяха насреща…
Снимка: Facebook

"Вървях по главна улица, по която нямаше хора. Две млади арабски момчета вървяха срещу мен и изведнъж отприщиха изключителна агресивност срещу мен. Човек трябва да го преживее, за да го разбере”.

Това е част от разказа на оперната ни прима Веселина Кацарова. Тя е едно от стотиците европейски жени, жертва на нападение на млади бежанци. Сцена на действието в нейния случай е Инсбрук, Австрия. За агресията срещу нея се разбра през изминалата седмица.

"Случки като тази за, съжаление, са бъдещето на Европа и това е страшно", каза Кацарова пред "Дарик".

Още по темата
Примата ни е сигурна, че нападателите й са били от арабски произход, но не може да каже категорично, че са били бежанци.

"Политици в Австрия ме помолиха да не казвам истината, но аз реших да я споделя, защото това не е нормално", каза още Кацарова.

"Аз бях нападната от две млади момчета. В подробности не искам да влизам, защото всички знаем какво става в Европа”, разказа певицата.

Тя обясни, че не е засегната психически, а повече физически. Но и това не било драматично.

”Просто ми е тъжно, защото тези деца можеха да ми бъдат синове - аз имам син на 17 години. Тъжното на ситуацията е, че това е реалността. Професорът, който ме прегледа в клиниката, каза че това става на всеки два-три дни", добави оперната ни прима.

"И това е много тъжно развитие - аз мисля какво е бъдещето на нашите деца, какво направи света такъв, каква грешка направихме хората? Отговарям си, че лошото става повече от доброто. Сега вече ще бъда по-предпазлива", зарече се Веселина Кацарова.

Тя обясни и че след нападението първо е била ужасена, а след това се ядосала на себе си, че не е реагирала добре.

"Аз съм артист, който дори не ходи гримиран на улицата, една жена на 51 години, много е страшно. Тези хора се чувстват изолирани. Те искат да дойдат и да притежават средства, да живеят като другите. Това е невъзможно - и австрийците, и германците имат безработица. На тях са им осигурени, разбира се, дом, дават им се средства и храна. Но и нямам право да спекулирам, защото те може да са родени тук", каза още оперната певица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
19
 
! Отговори
край преди 7 години
Представете си колко помолени да не казват истината има и у нас?при този хаос в държавата и София,хора оцеляването ни е сложено на карта.
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мацко, ти НЕ можеш да интегрираш някого насила.Това става с време, понякога няколко поколения на ред, понякога НЕ става.НЕ става с арабите, защото имамът им казва идете вземете жените им, земята им, Аллах ви ги дава.Когато Маркс нарича религията опиум за народа преди век, човекът е прав.Правилният въпрос е кой има интерес народът да е приспан?
40
0
 
8
 
! Отговори
хатамото преди 7 години
До Анонимен 37Лично аз мисля ,че ако генът ни е прокажен не трябва да оцелява но факта ,че сме я докарали до тук говори сам по себе си все още има живец в него и едно по сериозно изпитание няма да му навреди обаче за теб се притеснявам ти който мислиш ,че генът ти е дефектен ,ако си прав за теб по добре да те няма наистина и колкото и да се облагородяваш ти няма да оцелееш и при теб няма да се забележи а другия вариянт е да си иидиоотт извнявай не се обиждай просто разсъждавам
39
0
 
27
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
"Българите сме ***, носещи гените на половин Ориента."Ти не си българин. Не говори от името на българите :)))
38
0
 
21
 
! Отговори
БХК преди 7 години
БХК,какво спи веднага да ревне че се потискат правата на мюсюлманите.Веднага Веселина Кацаровада бъде пратена в Сауд Арабия където ще получи справедливо наказание.
37
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има нещо гнило в цялостната картинка. Не е възможно потомците на европейците, които са владеели половината свят в миналото, с кръв и изтребление на милиони хора, не с дипломация - днес да са такива заспали охлюви. Гените вода не стават.
36
1
 
3
 
! Отговори
Tyyyrr преди 7 години
Bolna ranota
35
20
 
1
 
! Отговори
до ъ преди 7 години
"Май БРАЙВИК излезе ПРАВ !!"Ми като е прав, хващай пуцалото и тръгвай.Аз например съм си набелязал една детска градина. Що хлапета ще ги целуват студени майките им....
34
33
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На какви се правим ?!?!Българите сме ***, носещи гените на половин Ориента.Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат.Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн.Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента.Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕЗВА.
33
1
 
19
 
! Отговори
ъ преди 7 години
Май БРАЙВИК излезе ПРАВ !!
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Средиземноморската култура винаги е била целокупна независимо от това кой е имал надмощие, защото много скоро в исторически план в Европа са господствали и турци, и араби.Въпросът е как цялата тази пасмина+останалият свят можем да живеем мирно, културно и ползотворно?Определено насилственото смесване на културни пластове е грешка.Искам да им знам именцата на социалните инженерини, които почти успяха да унищожат нашия свят.
31
1
 
6
 
! Отговори
nina преди 7 години
# 37Смени дилъра и си взимай лекарствата редовно!
30
0
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 7 години
Единнственния български бог е Тангра. Всичко друго са производни на юдаизма. Тези религии разчитат на това да имат два варианта - и за добро и за зло - за да подчинят човека. В началната си форма са разчитали на вярата в Амон Ра и египетската религия и както и противопоставянето и на юдаизма. Но което и да избереш е грешно. След това са се разделили на юдаизъм и израелски демонизъм. След това юдаизма е станал християнство и ислям, а израелския демонизъм - сатанизъм. Все ***.
29
41
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩОТО НЕ ГИ ИНТЕРГИРАТЕ, ЗАТОВА!!!Дайте им по една хубава, бяла, руса, синеока българка за жена,даже най-добре четири, както повелява коранът,и няма да се стрелят.Казах ви, те са бъдещето на пркаженият ни етнос и на гаднто ни племе булгурско.ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕЕМ С ТЯХ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ПРКАЖЕНИЯТ НИ ГЕН.
28
1
 
22
 
! Отговори
Маг преди 7 години
Да ви *** и ЕС и демокрацията.Управляват ниболни хора и педофили.Рано или късно ще има разплата.
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо повечето хора имат двойнствени чувства към евреите?За мен първопричината на злото е библейската история, която преразказвайки историята на еврейския народ непонятно как става основа на религиите в целия Средиземноморски басеин за евреи, християни и мюсюлмани.Тези три религии с еднакъв първообраз са причината за конкуренция и агресия помежду ни.Всеки има усещане за Бог и поне на мен не ми е нужен евреин за да чувствам връзката с божественото.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 33Добре казано!
25
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лесно е на плебса да поглъща подобни лъжи, като "натурални" кюфтета от топлия щанд на голяма верига за хранителни продукти. А пратените (за жълти стотинки) коментатори, да клакьорстват в полетата за коментари. Но на мен ми плащат от 700 до 900 евро на ден руснаците, не само да пиша, но и да знам... Което е важно.
24
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3 Той късметя ти е излязъл отдавна. Питай майка си, кой е баща ти?! Със сигурност ще ти каже, хахахаха!
23
2
 
6
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Честито ! Явно си арабската мечта ! Сполай ти ! Аха да ти излезе и на теб късмета , ама нейсе ! Чакай сега на Ханс се надай !