Блъснатата майка: Не знам как ще изляза на улицата!

Тя и бебето й вече са по-добре, но са още в болницата
19 сеп 2016 19:23,
2
Блъснатата майка: Не знам как ще изляза на улицата!
Снимка: Архив, Булфото

31-годишната майка Емилия Великова, която бе блъсната от лек автомобил на тротоар в Ямбол, разказа подробности за инцидента.

Още по темата

Младата жена тръгнала в неделя сутринта да води 7-годишния си син на детски рожден ден, но не успели да стигнат до празненството.

Тя си спомня, че докато се движели по тротоара, чула шум и извикала на момченцето си: "Вики, бягай" и така успяла да го спаси, а количката с бебето бутнала напред и поела удара.

Майката и бебето - момиченце на месец и половина, се чувстват по-добре, но все още са под наблюдение в ямболската болница. Според Емилия най-важното е, че са оцелели при катастрофата, но не знае как ще се справят със стреса.

"Не знам как ще изляза на улицата, за начало ще седя вкъщи. Винаги гледам през парка да минавам, да не минавам там, където има коли, винаги да минавам по пешеходни пътеки. Но колите вече изскачат в гръб и ти не можеш да направиш нищо", каза младата жена пред БТА.

Пострадалата се надява, че шофьорът, причинил катастрофата, ще получи справедлива присъда.

Припомняме, че в неделя сутринта шофьор помете майка с две деца и избяга от мястото на инцидента. Водачът е на 31 години, с него е пътувал още един мъж.

След удара той отново качил автомобила си на тротоара и се блъснал в ограда, след което изоставил колата в центъра на града. И двамата мъже в колата са задържани и се разпитват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари