47-годишна даде 1000 лева на измамници

Жената дала парите за лечението на роднина
30 сеп 2016 11:00, Красимир Ангелов
11
47-годишна даде 1000 лева на измамници
Снимка: Dnes.bg

Жена от Търговище е дала 1000 лева при телефонна измама, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за това е получен вчера около 18 часа, съобщават от институцията.

47-годишна жена съобщила на служителите на реда, че същия ден след проведен разговор по стационарен телефон е дала 1000 евро на неизвестни лица. За въвеждането в заблуждение е използвана схемата "нуждаещ се от помощ роднина". По случая се извършва проверка.

От полицията апелират за пореден път гражданите да са по-внимателни, след като през последната седмица това е четвърти случай на измама в областта. При измамите са били дадени общо 5250 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Тази е от младежката организация на БСП.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема такова просто племе!!!
8
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Човек на всякаква възраст оже да бъде зимамен и да стане баламурник в твоите очи. Напълно възможно е и теб да те излъжат и тогава ставаш самия ти баламурник в собствените си очи. Между другото виждал съм го на практика - млади хора, които се мислят за много печени, после разказват как виртуозно са ги метнали. Няма човек, който да не може да бъде излъган.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, излъганите по-млади, като тази жена, обикновено си мълчат и не се оплакват в полицията и не научаваме за тях. Точно затова се шири мнението, че само възрастни хора се лъжат, а всъщност се лъжат хора на всякакви възрасти.
6
1
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
На тази възраст очевидно няма достатъчно пари за операции или спасяване на роднини от затвор.Нищо, може да дойдат по добри времена
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо почвам да се чудя дали журналистите нарочно не ги измислят тези новини с цел да събират повече читатели. След всичко, което се изписа по темата просто не мога да повярвам, че още има толкова много хора, които се хващат! Та или журналистите правят свободни съчинения (дано да е така) или народът тотално, ама тотално е затъпял.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошото е, че възрастта на баламурниците спада все повече. Ако до скоро жертвите бяха предимно в пенсионна възраст, то вече почнаха и доста по-млади хора да се хващат, което не говори никак добре за интелекта им. Защото ок, човек на 85 ще го извиниш, склероза, живял по друго време, ала бала... ама какво е извинението на тая?!Май гледането на много сапунки хич не влияе добре на интелекта!
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е да се направи сериозен анализ от психолози.(хората страдат от някаква фикция ли, що ли).Само по нашите географски ширини ли стават тези измами или и по цял свят.Да е на 85 години, ок. тази жена, ама на 47?
2
3
 
7
 
! Отговори
Боко преди 7 години
Българинът се видя с пари и почна цирка.
1
2
 
9
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Скрьнза само 1000лв се е изрьсила