Рускиня се удави в "Св. св. Константин и Елена"

60-годишната жена е временно пребиваваща у нас
Обновена: 2 окт 2016 20:01 | 2 окт 2016 18:00, Анисия Иванова
53
Рускиня се удави в "Св. св. Константин и Елена"
Снимка: Булфото, архив

60-годишна рускиня се удави в морето пред военната почивна станция в курорта „Св. св. Константин и Елена” край Варна, съобщи за "Фокус" говорителят на ОД на МВР – Варна, Ивана Милева.

Тялото на жената изплувало на брега малко преди 10.00 часа днес.

Самоличността на удавницата е установена, тя не е туристка, а временно пребиваваща у нас руска гражданка.

По тялото няма следи от насилие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
bg izmet преди 7 години
KOI NASLEDIAVA IMOTA I TOLSTOI LI
28
4
 
3
 
! Отговори
Russian scumbag преди 7 години
До RUSSIA the bestКато народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.
27
1
 
5
 
! Отговори
Russian scumbag преди 7 години
До RUSSIA the bestЯ гледай ти?Левски и Ботев на турски ли са говорили бе умен?1870г с ферман е призната Българската екзархия с площ от 220 000кв.км. която с тайните си споразумения с Австроунгария ,,освободителите оставиха с площ 1/5 и на всичко отгоре бяха против Съединението.
26
1
 
2
 
! Отговори
коко преди 7 години
До Курти Не съм очаквал човек дори да си помисли такова нещо.В ред ли си?Отиди при чичо доктор да те види,психичните заболявания се лекуват трудно но винаги има надежда.
25
1
 
6
 
! Отговори
коко преди 7 години
На същият плаж вчера към 17 часа се удави още един човек,но изкара късмет че плажуващите го реанимираха половин час до идването на "Бърза помощ" от Варна.Оказа се че в комплекса "СВ.св.Константин и Елена " по това няма нито едно медицинско лице което да помогне.Слава Богу на този млад руснак му е било писано да живее.
24
1
 
3
 
! Отговори
коко преди 7 години
До Анонимен11На български в случая се пише не американци а американците!Учи болгарский,дорогой!
23
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 7 години
Морето е вдигнало голяма вълна, преди това е било като тепсия и сутрин има много плуващи, защото водата все още не е изстинала. Бог да я прости жената! Иначе руснаците са много смели, нито им е студено , плуват навътре и то предимно възрастни хора. И децата си каляват. Миналата седмица и аз се правих на морж, ама настинах..
22
2
 
12
 
! Отговори
До Българка преди 7 години
Купуваха защото не очакваха че нещата с Шенген ще се затегнат. А те се затегнаха защото това ще стане отворена задна врата за варварите да влизат без регистрация в Свободния Свят. А сега купуват, защото си е друго да си от другата страна оградата.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Аз обичам всеки стига да не е ***! :))))))))
20
6
 
8
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Някой от пишещите питат" Защо купуват у нас имоти , а не в Крим". Ами толкоз просто е- защото тук се продават.Защо им ги продавате за по 500 евро кв. метър.?!Кой е лакомия- те или Вие."На крив комин пушека му пречи."
19
3
 
7
 
! Отговори
горката жена преди 7 години
Тази жена се е евакуирала от RUSSIA the best и се е надявала да си изживее старините. Сега Путин спести една пенсия и ще я раздаде на социално слабите в Русия. Аз обичам Русия земя на нашите деди. Там са Казан, там е Челябинск, но откак развяват уродливата кокошка, нещата станаха урудливи.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до RUSSIA the best 21Не мисля че сме се съхранили така че да унищожим простотията в себе си! Напротив, вече доста години я толерираме и издигаме в култ! Другите народи и държави дръпнаха значително напред а ние българите си търкаляме примитивизмът и това си е! Нито САЩ нито Русия са ни виновни за нашата си "уникална" простотия плюс масовото безхаберие. Каквото и лошо да сме видели от който и да било в миналото ние самите си го удвоихме та даже утроихме! И ако на това му се вика съхранение!
17
11
 
11
 
! Отговори
до RUSSIA the best преди 7 години
За 500 год. османско( а не турско) робство българите бяха навсякъде на Балканския п-ов, от Драч до делтата на Дунав и от Ниш до Одрин и Македония! Въпреки всичката тирания успяхме да се съхраним като език , вяра и да се плодим така , че да не загубим нито едно село в Мизия , Тракия и Македония ! Само за стотина години след "мечешката" услуга на Русия наречена "Освобождение" вече сме изчезващ вид точно заради руските мизерии с/у българския народ и държава !!!
16
7
 
5
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
До 19Що се излагаш и ти неподготвен ? Каква новина според теб е това , че някой е починал , без значение от коя държава е ? Понякога се чудя сам на себе си , защо се занимавам с вас , а не ида да си налея една водка и да се отпусна както трябва. Просто толкова елементарни коментари ме дразнят.
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 18_Ако беше българка сигурно нямаше да прочетеш новината,камо ли да пишеш,но нали е Рускиня...
14
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Съболезнования, братушки!Сестричке, почивай в мир.
13
6
 
4
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
До 16 А на теб нещо пречат ли ти ? Или съжаляваш , че не си им продал имот ?Ти някъде в статията прочете ли , дали жената има имот в България или е просто на екскурзия ?
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не купуват из Крим имоти, ами все тука ги привлича.
11
6
 
8
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
До 20 ВеселинНапълно си прав , приятелю ! Ето и аз се афектирах от първите коментари и почнах за политика , но в края на краищата човешкия живот не се измерва с това. Лека и пръст на починалата жена и дано сега е на по-добро място !
10
5
 
14
 
! Отговори
Веселин преди 7 години
Хора, вие в час ли сте? Загинал е човек, а вие го давате на политика!! Каво значение има откъде е и какви планове е имала! Бог да я прости жената, дано е на по добро място в момента....