Полицай или мутра? Професор твърди, че е пребит от униформен

"Ако не беше с белите коси, щях да те застрелям!", заплашил още полицаят
22 окт 2016 14:45,
97
Полицай или мутра? Професор твърди, че е пребит от униформен
Снимка: Нова тв

Професор, участник в катастрофа, твърди, че е бил нападнат и пребит от полицай. За разследващите обаче нападателят все още е неизвестен.

На 13-и октомври Алекандър Михалев удря с колата си зам.-кмета на Слатина. Веднага след инцидента професорът е пребит от млад мъж, въоръжен с пистолет.

Тогава 72-годишният професор нямал представа, че нападателят е полицай. "Каза ми: "Ако не беше с белите коси, щях да те застрелям!", споделя Михалев пред Нова тв. 

"В началото, като извади пистолета, помислих, че е мутра. Преди да тръгнем с линейката, синът ми го попита – защо би баща ми, а той му каза – "Аз съм от Първо районно, каквото искам мога да правя", разказва Александър Михалев.

На този етап от разследването от полицията твърдят, че не може да се даде информация дали има данни да е бил замесен униформен. Пострадалият обаче казва, че е събрал доказателства. Първото – признание от колегите на полицая. Второто – колата, с която се е движил нападателят. След проверка става ясно, че автомобилът се води на Първо районно. Третото доказателство – Александър Михалев разпознава нападателя си, докато чака за разпит, отново в Първо районно полицейско управление.

"Той влезе и само каза "Отивам при Пенчев", спомня си Михалев. Въпреки това разследващите не му позволили да направи официално разпознаване.

По неофициална информация полицай от СДВР наистина е бил разпитван по случая. Никой обаче не казва кой е той и наистина ли е заподозрян за побоя.

"Утре той може да пребие вас. Аз няма да го съда за пари. Искам просто да е извън системата. Има небрежие към обикновения човек", каза с огорчение пребитият професор. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА. ПОЧВАШ ЛИ ДЪРЖАВНА РАБОТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАПОЧВАШ ОЩЕ ЕДНА А МОЖЕ И ДВЕ.
63
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСЕКИ БИВШ..СЕГАШЕН ..И БЪДЕЩ МИЛИЦИОНЕР Е ПРЕСТЪПНИК!
62
16
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
От злобните коментари против професора си личи кои гласуват за БСП.
61
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на мен са ми налитали на бой униформени, както са си с униформата, очевидно надpycани.
60
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само за протокола - възрастният мъж не блъска с колата си никого на пътеката, след като преминава кръстовището на жълт сигнал / очевидно доста рисково/, вбесен пешеходец удря по колата му. Шофьорът спира, слиза за да види какво се случва и в този момент го връхлита коментираният предполагаем полицай. Грозна история с участието на професор, заместник кмет и ченге...
59
3
 
6
 
! Отговори
че фюрер преди 7 години
Съжалявам повече няма да правя така !! Фес.бг са прави от всякъде да ми трият коментарите, все пак съм обикновен човек съм си, а те са пристанали на някой политик и нормално да са по-висши от мен. Моля простете ми, благодаря!
58
0
 
4
 
! Отговори
че фюрер преди 7 години
А И "Ро М ЛЯ НИН" е цензурирано също -съжалявам още повече
57
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва дупе ще си намери маистора и ще яде юумруци зедно с пищовчето си навряно в ***! Просто ся се е напрвил на мъж на един дартак!
56
5
 
42
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
Между полицай и мутра разлика няма от 90-та е така.
55
1
 
10
 
! Отговори
цирк преди 7 години
До Веселин УзуновТи си болен човече лекувай се!
54
0
 
12
 
! Отговори
сори преди 7 години
До художникаЯвно нищо не си разбрал,жалко за теб....цивилен с служебна кола разпозната по късно като кола на 1 РПУ!?и пр.
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До турчинаяж си овчата лой и най- добре се *** при ердоганя да те погъделечкат теб тамошните полицаи както си знаят те
52
12
 
3
 
! Отговори
художника преди 7 години
До думаЧовече, полицая е бил цивилен. Значи, че не е бил на служба и се е държал, като обикновен гражданин. Ако бутнат жена ти на улицата и го докопаш преди да избяга, ти какво ще направиш? Ще го черпиш с бонбони ли??? Най-малкото ще се опиташ да го задържиш, до като дойде полицията, а ако се дърпа ще го пуснеш ли или ще проявиш сила???
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз твърдя ,че вчера видях малки зелени човечета !!!!!!!!!! ДНЕС бг. - ще го отразите ли като новина, че то " новините " ви взеха да придобиват такъв жълт оттенък ????????????
50
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно и също неграмотно, злобно милиционерче бълва помия тук. Не се хаби. И, хайде, тръгвай след час за инструктаж и нощна, че знаеш ли колко чакаме при жена ти на опашка.
49
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този дядка решил по примера на Бат Сали и той да мине с номера за " нахалния,виновния,наглия ,побойника -полицай" - и по този начин неговата вина да се замете под килима .....стар номер който го пробват мнозина ,но забравят милите ,че после всяка лъжа им излиза по- скъпо !!!! За лъжесвидетелстване и набеждаване ..после хем ще си платят за провинението на пътя ,хем ще ги осъдят за лъжите им!! Забравяте че повечето коли на Кат са снабдени с камери и лесно ще се види кой лъже!!
48
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя дъртак ,бърка сигурно пистолета с телефона.Кой ще се занимава с теб бе дядка,кьорав си ,глух си кво си видял ,кво си чул.Как не те е срам на тези години да лъжеш като дърт шоп.Поредният който после ще разправя ,че с е е объркал и не са го цитирали точно.
47
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя дъртак му личи от космоса че е изкуфял -няма си друга работа някой полицай ще седне да бие тази пенсия -та да хвърли топа и после да го съдят за убийство ...толкова *** полицай няма и във филмите на Луи дьо Финес!!!!!!!!!!!!
46
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече никакво ама никакво внимание не обръщам на такива " новини" .Онзи ден един футболен хулиган се жалваше ,че на стадиона го "пребили " полицаите щото всички чакали ,но той им търсил сметка що го карат да чака ,преди месец една съдена за наркотици при това без шоф. книжка караща микробус пълен с нелегални мигранти -се оплакваше и тя милата от " полицейско насилие",а помните ли онази студентка на която уж бяха бъркали полицайки в гащите ,а разни уж "пребити" наркомани и всякакви отпадъци ?????
45
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само като му четеш историята на този профЕсор и ти ставя ясно ,че лъже за да отърве *** по съвет на някой служебен некадърен адвокат. Това си е виц наистина ,храна за такива като повечето тук .