Полицай или мутра? Професор твърди, че е пребит от униформен

"Ако не беше с белите коси, щях да те застрелям!", заплашил още полицаят
22 окт 2016 14:45,
97
Полицай или мутра? Професор твърди, че е пребит от униформен
Снимка: Нова тв

Професор, участник в катастрофа, твърди, че е бил нападнат и пребит от полицай. За разследващите обаче нападателят все още е неизвестен.

На 13-и октомври Алекандър Михалев удря с колата си зам.-кмета на Слатина. Веднага след инцидента професорът е пребит от млад мъж, въоръжен с пистолет.

Тогава 72-годишният професор нямал представа, че нападателят е полицай. "Каза ми: "Ако не беше с белите коси, щях да те застрелям!", споделя Михалев пред Нова тв. 

"В началото, като извади пистолета, помислих, че е мутра. Преди да тръгнем с линейката, синът ми го попита – защо би баща ми, а той му каза – "Аз съм от Първо районно, каквото искам мога да правя", разказва Александър Михалев.

На този етап от разследването от полицията твърдят, че не може да се даде информация дали има данни да е бил замесен униформен. Пострадалият обаче казва, че е събрал доказателства. Първото – признание от колегите на полицая. Второто – колата, с която се е движил нападателят. След проверка става ясно, че автомобилът се води на Първо районно. Третото доказателство – Александър Михалев разпознава нападателя си, докато чака за разпит, отново в Първо районно полицейско управление.

"Той влезе и само каза "Отивам при Пенчев", спомня си Михалев. Въпреки това разследващите не му позволили да направи официално разпознаване.

По неофициална информация полицай от СДВР наистина е бил разпитван по случая. Никой обаче не казва кой е той и наистина ли е заподозрян за побоя.

"Утре той може да пребие вас. Аз няма да го съда за пари. Искам просто да е извън системата. Има небрежие към обикновения човек", каза с огорчение пребитият професор. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едвали някой полицай ще тръгне да ви бие ей така щото си няма друга работа. В момента са пуснати много уловки за полицаите. Една от тях съм и аз. Нарочно правиме нарушения и се държиме нахакано за да видиме реакцията на полицаите по пътищата. Когато установиме неморално отношение което проявяват полицаите легитимираме се и го пращаме в бюрото за безработни. Вече изгоряха около 50 човека. В редовете на полицията не ни трябват скрити мутри под пагон. Акцията продължава.
23
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В държавата на Борисов е така! Процъфтяване на престъпността, опростачване на хората, връщане на 90-те г., мутризация и пълен контрол над медиите!
22
16
 
6
 
! Отговори
Допълнение към 23 преди 7 години
А нивото на професорите ни е равностойно на дереджето на "науката" - само реват за още пари, но не ги питай каква полза допринасят. Ще ти донесат вода от 9 кладенеца, много приказки, които нищо не значат, само и само да си запазят спокойната "работа" /по-точно, спокойният мързел на бюджетна издръжка/.Затова и този "професор" се е изявил така, че са го пердашили.
21
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В пропаднала държава пропаднала полиция
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че то в тази система я има един двама свестни и то сигурно са от скоро. Останалите са пълни д.ебили.
19
1
 
19
 
! Отговори
нищо чудно преди 7 години
Така се получава когато няма контрол и дисциплина в една система,полицията е оставена без контролно да си прави каквото иска и това е дело на политиците който са на власт те по закон трябва да оправят този бардак наречен полиция.
18
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахах,по смешна история не съм чувал,много ми чудно ако закрият полицията(а то на там е тръгнало),КОЙ ли ще е виновен за всичко?
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оф като знам какви познати имам в мвр изобщо не ме изненадва. Всичките се мислят за голямата работа и са над закона.
16
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека излезе и полицаят, да се чуе и неговата версия, какво се шушумига и защо го прикриват колегите му?
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз да ви кажа кои стават полицай. Абсолютни *** които за друго не стават но имат връзки в системата. Тез без връзки стават сотаджии.
14
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този къде е професор?
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първоначалната информация беше журналистическо преувеличение - професор помлял пешеходец, събрали се минувачи и го набили и пр. После се оказа, че е закачил леко зам.-кмета, даже и не е разбрал веднага, затова е спрял малко по-нататък и че е бит и заплашван с оръжие от човек, който в момента е бил със зам.-кмета и сега се крие и се оказва, че е полицай.
12
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този изкуфял професор нима е забравил, че блъсна човек на пешеходна пътека, след което се е опитал да избяга? Очевидци са успели да го спрат едва на съседна уличка, където е попаднал в задръстване, и тогава са го понабили. Аз лично смятам, че малко са го били, без значение дали сред биещите има полицай
11
3
 
34
 
! Отговори
това правете преди 7 години
Ако ви се случи да имате разправия с така наречените ""полицай" не пускайте жалби а търсете достъп до медиите тези *** и страхливци най ги е страх от осветяване на техните действия и публичността.
10
3
 
16
 
! Отговори
Уточнение преди 7 години
72-годишен професор помлял на пътя зам.- кмет на "Слатина" (заб. помлял е ПЕШЕХОДЕЦ!)"Не спрял, опитал се да избяга, а свидетели пък го набили"Това е статията на днес.бг от 13.10.2016, 17:20 часа.И понеже днес.бг всички си го знаем щи за стока е, не ми е интересно. Интересни са ми обаче коментарите! На 13.10 всички масово коментират как професора е ** и браво на набилите ги свидетели. Днес коментарите... виждате...Свиркат ви и реагирате първосигнално. Като кученца.
9
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изпращели са тези с големите 20 брутни обезщетения, но се репчат само на старци. Преди два дни жена ми паркира пред блока на наши приятели, за да им отидем на гости. След 15 секунди, след излизането от колата, с писък спира старо волво и безумен *** ни навира полицейска карта в лицето и казва на жена ми, ***, разкарай колата, че ми писна да ми спирате на мястото. С дясната му забих такъв шамар, че картата му изхвърча от ръцете и почти си седна в колата. Гледаше като наеван. Дори не помръдна.
8
1
 
8
 
! Отговори
от къде преди 7 години
До zapoznatТи от къде си,та пишеш на езика на варварите?запознатия?
7
1
 
14
 
! Отговори
Справедливост има преди 7 години
"Бог създаде хората, мистър Колд ги направи равни." Защо ли всякакви калъфи, хванали малко власт по някакъв начин, познаващи тоя-оня, си мислят, че са неуязвими. Други хора също имат познанства, повечето от тия "герои" имат семейства, винаги ще се намери някой по-луд от тях и всички приключват след среща с 80 гр. олово. Една поръчка на обикновен *** е под 10 хил. български лева.
6
18
 
5
 
! Отговори
zapoznat преди 7 години
Tozi "Profesor"beshe bit ot slu4aini minuva4i i svideteli,za6oto sgazi 4oveka na pe6ehodnata puteka,sega se izkarva jertva.Vsi4ki tuka ska4ate bez da znaete za kakvo stava vupros....
5
2
 
25
 
! Отговори
да преди 7 години
Има такива много случай на престъпници полицай но умишлено се замитат и хората не получават справедливост,и този случаи щеше да се замете ако не бе се появил по медиите.