Кола блъсна пътна машина, работник почина от травми

Мъжът полагал пътна маркировка в Търговищко
10 ное 2016 17:00, Анисия Иванова
4
Кола блъсна пътна машина, работник почина от травми
Архив: Булфото

Пътен работник е починал след инцидент с лека кола край село Подгорица, Търговищко. Сигналът е подаден към 14:00 часа в МВР.

По първоначални данни, при полагане на маркировка на пътя, лек автомобил с търговищка регистрация се ударил в задната част на специализирана машина. Инцидентът станал на пътя Търговище-Дралфа.

Пострадал е работникът, който бил на машината. Той е откаран в МБАЛ-Търговище, където по-късно починал от травмите си.

Движението в този участък на пътя в момента се осъществява в едната лента и се регулира от "Пътна полиция". Извършва се оглед на местопроизшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Много рядко когато се прави нещо на пътя има нужната сигнализация.Преди време карах по Тракия и изведнъж 5 човека косът трева около мантинелите - знаци няма.Онзи ден изрязали асфалта знаци няма - сега колатае за ремонт.Кога ще почнат да сигнализират както е редно не знам.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вариант 1: Не е имало ВОД и участъкът не е бил сигнализиран съгласно приетите наредби и действащ ЗДП. Шофьорът не е знаел за извършваните работи на пътя и просто не е могъл да реагира, карайки си с нормална (или завишена скорост)Вариант 2: Имало е ВОД, но шоферът е решил, че ограничението за него не важи и може да мине с колата пре работниците, машините, техническия и т.н. Ако е вярно второто - целата бригада требе да му се изреди и после да го асфалтира!
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези коли с изкуствен интелект ли са? На своя воля обикалят и блъскат хора и машини...?!