Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София

Убиецът още не е открит, полицията продължава да го издирва
3 дек 2016 07:42,
211
Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София
Снимка: Кадър bTV

Мъж уби друг след забележка за силен клаксон в центъра на София. Драмата се е разиграла на 20 ноември. Друг от участниците в спора е със счупена челюст.

Разправията между двамата пострадали и шофьора е започнала на тротоара. Красимир и Цветан са седели на външна маса в заведение, защото времето било топло.

На улицата в пиковия час е имало задръстване, а един от шофьорите се изнервил. Натиснал клаксона, а двамата приятели му направили забележка. Така започнал скандалът между тях. След това се стигнало до обиди и бой.

Приятелите на 50-годишния Красимир все още не могат да проумеят защо една забележка към изнервен шофьор е довела до смърт, разказва историята bTV.

След като оставя колата си, нападателят отива до заведението, забулен с качулка, намира ги в гръб и ги атакува, разказа Петко Кръстев, близък на Красимир.

Биячът първо удря Цветан със стол в главата, той се срива върху едно от колчетата на тротоара и го чупи. След това мъжът посяга на Красимир, нанася му само един удар - в лицето, след което бяга. Красимир първо се подпира на хладилника, след това пада на земята.

Умира в болница 10 дни след инцидента, без да дойде в съзнание. Биячът не е открит.

"До момента извършителят на деянието не е установен. Продължават активни действия от страна на СДВР за издирването и установяването на извършителя, като се събират всякакви оперативни данни в тази насока", съобщи Невена Зартова от Софийска районна прокуратура.

Приятелите на Красимир се надяват нападателят да бъде намерен и наказан. Полицията вече е иззела записите от видеокамерите в района. Свидетели разказват, че биячът е бил в луксозна кола и не е случаен човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще го открият, Бъчвата ще го открие, колкото откриха убиеца на Георги в Борисовата градина.
161
7
 
37
 
! Отговори
генерал Гоцев педала преди 7 години
Качулатия е ченге от по специалните, затова е бил качулка, не е предполагал че оня ще се гътне сега цял живот ще си мъкне таяната ченге убиец без да иска, а най вероятно е добро ченге....
160
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говното с каква кола е било, алди или бмв?
159
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Варна това *** щеше да бъде бито, изнасилено и с подпалена кола...
158
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки път като влезна да чета новините се питам защо влязох :(
157
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки ден ще има инциденти защото в българия няма истински полицай всички са коромпирани бакшиши нека да има смър за смър давидим дали шее така много ше търсим справедливост но няма чове данеможе да живее спокойно на какво прилича
156
1
 
63
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Няма нито един детай в цялата история където човек да каже че има нещо нормално. София е един казан пълен с вряща помия.
155
14
 
35
 
! Отговори
Еццц преди 7 години
Имало е малко Бум Бам - чупим скули, бам бам чупя скулиЧерноморските акули , бам чупя скули Тоя ще да е бургазлия ахихахаха
154
6
 
55
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Диви селяни български прости!
153
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти ако си сам вс двама не би ли удрял с 100 %пауър
152
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БИЯЧА КОИТО СЕ Е ВЪРНАЛ И Е УДАРИЛ В ТРЪБ НЕ Е БИЛ САМ.. САМОЧУВСТВИЕ ИМА ОТ ДРУГИЯ С ЧАДЪРА.
151
29
 
36
 
! Отговори
K1 преди 7 години
Пишман бияча явно не е пишман бияч предполагам тренира бойно изкуство за да счупи челюст с един или два удара просто в яроста си не си е преценил силата .А отворковците с забеляжката явно са го напсували на майка и са си намерили майстора !
150
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силен Пидеров отново.
149
21
 
34
 
! Отговори
до 177 преди 7 години
Разбира се че трябва да си смел, но наистина да си такъв, а не само да се правиш на такъв. Щот шопите са ми много смешни някви дpисльовци 40 кила с мокри дрехи ама ти прави забележка и постоянно ти е контра за всяко нещо
148
20
 
37
 
! Отговори
до 176 преди 7 години
В Америка стават 3 пъти повече убийства отколкото в България и не е вярно че там нямало мафиоти. Шанса там да те пребият или гръмнат докато си вечеряш навън е 3 пъти по-голям отколкото в БГ, информирай се малко. И там има много нацепени батки - навсякъде ги има, ако си слабак никой не ти е виновен, поне не ги дразни. Се едно да влезна в клетката на лъва, да се заключа, и да почна да го скубя и да му дърпам опашката.
147
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости ! С мафиоти шега не бивало. В америка защо няма мафиоти ? Защото всеки може да има пистолет на кръста. Лесно е да набиеш по-слаб човек. Ама имаш ли оръжие мускулите не влиаят.
146
0
 
76
 
! Отговори
каква загадка само преди 7 години
Неможели да го намерят. А неговата луксозна кола, нали носи номер. Пак ще е наше момче. Щото в България слободно само децата на богатите и политиците си разрешават слободията да се вършат извратеняшки дела безнаказано.
145
25
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с мафиоти шега не бива, стой си там яж си и си пий, никой няма да те закачи
144
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за човека.. На 50 години тъкмо си е подредил живота, след някой година и внуци ще има. И да го убие някакво ***.. Така като вземат да карата с качулките.. Големи мафиоти, големи биячи, голямо чудо.. Иначе са пълни ***
143
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само професионален убиец може така бързо и ефективно да действа. И няма съмнение, че ако искат, много бързо ще го открият. Свидетелите ще му познаят колата от камерите.А там е пълно с камери. Ако кажат , че не могат, значи е някой с голям чадър над себе си.