Клякай-ставай... до припадък! Полицейско насилие в Плевен?

Младеж твърди, че униформени са го били в управлението
4 дек 2016 13:30, Петя Славова
178
Клякай-ставай... до припадък! Полицейско насилие в Плевен?
Снимка: Кадър, Нова тв

Млад мъж от Плевен твърди, че е жертва на полицейско насилие. По думите на 26-годишния Виктор Балиев той е бил отведен с белезници във Второ районно управление преди два дни и там му е нанесен побой. Освен това бил принуден да кляка и става до припадък.

Инцидентът се е случил на 1 декември около 20.00 часа. Тогава Виктор разбира, че брат му е катастрофирал на едно кръстовище в града. Той се запътва към мястото на местопроизшествието, където униформен го спира и бута.

По думите му, младежът инстинктивно също го бутнал. Полицаят му казал: "Нали ти казах да махнеш тази кола от тук". От там нататък двама полицаи минават зад него, заключват му ръцете отзад и го водят към патрулната кола.

Единият от униформените се заканил, че ще го пребие. Нанася му няколко удара, докато момчето е в колата. След това Виктор бил отведен до районното управление заради нападение на полицай, съобщава Нова тв.

Там го посреща трети униформен с удар в гърдите. Последвали удари и от тримата органи на реда. След това те го отвели до мястото на катастрофата да си махне колата, а от там - се върнали отново в управлението, където по твърденията на Виктор - издевателствата продължили.

Питали са го дали ползва наркотици и упойващи вещества. Казал, че не пуши и не пие.Последвал бой в коридорче на управлението.

Самият Виктор не е криминално проявен. Съдебното му минало е чисто и за първи път се среща с полицията. От районното управление в Плевен са отрекли да има насилие над момчето и полицейски произвол. Обяснили, че Виктор е бил доведен, защото се е държал арогантно по време на огледа на местопроизшествието.

Все пак ще има вътрешна проверка по случая, а младият мъж вече си е извадил медицинско свидетелство и е наел адвокат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: Плевенполициянасилие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
11
 
7
 
! Отговори
Борчето преди 7 години
Едно време имах вземане дававане с кукиъе, сега съм настрана от бизнеса, но веднъж аргасах две недоносчета полицаи дето ми се направиха на отворени за няма нищо. Така ги подредих че направо препикаха от зор и понеже бяха гузни дори не подадоха оплакване срещу мен. От тогава куките в града само ме гледат накриво , но не ме закачат.
54
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки знае, че полицаите в България се самозабравиха. Използват МВР-то за обучение, как да не ги хванат когато вършат престъпления. С мутри начело на държавата и на МВР, какво друго да очакваме. Точно за мутрите да са на власт, едни "демократи" подрипваха и ревяха по площадите през първите години след 1989-та. Е, дорипахме до това, което искахте вие, не аз.
53
2
 
23
 
! Отговори
Буревестников преди 7 години
По принцип наште минцифайки са много внимателни само към етноса и мутрите, иначе като нищо може да са го били тоя, а отделно той най-вероятно също се е направил на отворен преди да се стигне дотам.
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди време претърпях катастрофа.Някакъв слабоумен без книжка ме удари.Започна да се овърта около полицая и да си шушукат.Побеснях.Застрахователят ми ме спря.Каза, че мен това не ме засяга.Да се оправят.Иначе можех и аз да отнеса някой юмрук.
51
12
 
19
 
! Отговори
Евала преди 7 години
Отишъл на мястото на катострофата с издирван от интерпол автомобил.Паркирал така, че да ПРЕЧИ на разследването верижна катастрофа ПРИЧИНЕНА от брат му. Слязъл и започнал да псува куките и инстиктивно бутнал полицай на работа !!!!!Същият мозък вече е нанясъл средна телесна повреда.И накрая същият се жалва като момиче по медиите, че го карали да кляка и става ? Ай сиктир бе. А ДНЕС.бг се правят на луди и са публикували супер орязана версия на цялата история.
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А един мармот завива шоколада в станиол
49
6
 
13
 
! Отговори
Няма такава държава преди 7 години
В Трявна преди няколко години...бяхме на почивка там 5-*** приятели ...вървейки към хотела привечер...до нас спря патрулка...слязоха и почнаха да ни удрят с палки....без причина !!! Единия каза: Момчета в чуждо село и керимидите бият !!!
48
4
 
13
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Нашата полциия е милиция, но не народна, защото там влизаш само с връзки, щеше да е полиция, ако всички полицаи в нея, бяха с конкурс. Но тогава пък, личният състав на милицията в България, нямаше да събере и 20 000 човека, не както сега над 60 000.
47
7
 
7
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До factotumАми те хората заради теб отнесоха бой в Харманли щото си стоиш зад компа и нищо не правиш само ревеш като вдовица за ... Вдигни си изтръпналия от страх з...к и отиди да браниш българското,аз бях там полицаите едни вехти и смазани и тия *** скачат,и закона ги спира да ги потрошат.Аз имам приятел ченге и взима 800 лв,аз за тия пари и да умира някой пред мен няма да си мрадна праста!!!
46
7
 
12
 
! Отговори
сержант Буги преди 7 години
Немаш право да пипаш полицай ! Даже и ,,инстинктивно,,...
45
8
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Га се правиш на мъж,брато -така ще е ! Що мен ме не бият куките ?
44
4
 
5
 
! Отговори
б а л а л а й к о преди 7 години
До з н а й к оНе бе, минал е Начално Военно Обучение.Които са по-големи знаят какво е.
43
9
 
10
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
Едва ли няокй ще го отнесе от куките без причина,отнасят го такива сополанковци като тебе дето ще гният в тая жалка държавица дълго време,а рано или късно ще разбереш че си пълен неодачник и ще си теглиш куршума :D
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Да бе"Щом е "бутнал инстиктивно" полицаязначи е трябвало да го пребият, като куче. С този манталитет никогаж нема се оправим."Ами с кой манталитет ще се оправиш? С този на някой, подчиняващ се на комплексирани тъnаци?
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другият път да ги млати по рoмлянсku той. Бой с варията по тези мижитурки, които само на българите скачат!
40
2
 
20
 
! Отговори
skunka преди 7 години
Който си мисли, че полицаите днес не бият, не е ходил в полицията.Сигурен съм,че въпросният младеж е бил арогантен,краен и нагъл.Пречел е на неуките(не всички,масата,с не лоши чувства) да извършат огледа на ПТПто,разпоредили са му и е вследствие на неизпълнение, е бил задържан. До тук супер.НО ЗА КОЕ ИМ ДЕЙСТВИЕ ЩЕ ГИ ОПРАВДАЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ,ЧЕ Е ИЗЯЛ 100-НА ПАЛКИ В РЕБРАТА,ШАМАРИ?Нали знаете? "Дай на простия власт, да му видиш акъла". На мен един милиционер ми каза,че той бил законът :))))
39
13
 
8
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Много добре са се отнесли полицията с това нищожество което не е стъпило в казарма и не знае какво е ред и дисциплина,затова сме на това дередже щото всеки се оплаква,а не вземе нещата в свои ръце.Ходи да реве пред подкупните ***,някои да го отрази иначе ще ходи в къщи да плаче на рамото на мама и тате ама те вече го знаят,че е слива,жена в мъжко тяло и отдавна не вярват,че имат син а някакъв ***!Оплаквай се и на арменския поп,аз съм в Америка и там полицая е всичко!
38
7
 
12
 
! Отговори
Aсен преди 7 години
Какви жалби, ако тва беше в щатите щешв да е застрелян :))
37
5
 
4
 
! Отговори
Сульо преди 7 години
Е пак евтино е минал щом само са го били,щото можеше и да са го евали... Само еван оправя кухоглавите г.ъ.зета
36
9
 
14
 
! Отговори
До кухите глави преди 7 години
Тези ,с,главите ***,дето защитават куките,някой прекрасен,за мен ден,ще,го отнесете,от Органите на реда ще ревете.Те са подкупни,и долни,а вий сте предатели родни.Наздраве! Роби доволни ,безгръбначни,и тем подобни!!!!