Удар на 2016-а: Ало апаши ужилиха жена със 100 бона

Синовете й не работят у нас и тя живее сама в София
7 дек 2016 13:14, Елка Василева
38
Удар на 2016-а: Ало апаши ужилиха жена със 100 бона
Снимка: архив, Reuters

76-годишна жена е дала над 100 хиляди лева на телефонни измамници в София. Случаят, който е станал преди седмица, се разследва от полицията, съобщи БНР.

Възрастната жена, която е собственик на няколко имота в столицата, твърди, че е давала няколко пъти пари на телефонните измамници.

Синовете на жената не работят в България и тя живее сама.

Обажданията на ало измамниците към нея са продължили повече от седмица, като общата сума, дадена през този период, е около сто хиляди лева, твърди измамената в показанията си пред полицията.

Част от парите вероятно тя е държала у дома си, а друга е изтеглила от банка.

Случаят се разследва от второ РПУ и СДВР. Към момента полицията уточнява подробностите по случая, като вероятната схема, по която е мамена жертвата, е съдействие на МВР за залавяне именно на телефонни измамници.

Тепърва ще се проверяват и банкови транзакции за теглене на пари от 76-годишната жена. За случая е уведомена и прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Софияало измамници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
ИМАЛА-ДАЛА.....А ИЗМАМНИЦИТЕ....?????ХВАНИ КЬОРАВИЯ,ЧЕ МУ ИЗВАДИ ОЧИТЕ.......КОЛКО ИЗМАМНИЦИ СА ХВАНАЛИ ДОСЕГА...НИКОЛКО... ПЪК И ДА ГИ ХВАНАТ ГИ ПУСКАТ...
24
3
 
6
 
! Отговори
кореняка преди 7 години
Иначе самочувствието на "кореняк" софиянците, родени на жълтите павета е безгранично. Е такива да ги жилят без жал. Има няколко имота в София, ама явно не с акъл придобити щом подарява лекомислено 100хил.
23
1
 
18
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Другият път да даде 200 хиляди. От такива като тази другите пенсионери страдат.
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имала няколко имота - значи е реститутка. По времето на соца хората имаха по един имот и най-много и вилно място.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама те си накупили по един блок апартаменти,не ги дават и под наем - ползват ги за трезори....аз после да ги жаля?
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ima imaНе даваш пълна информация.Този приближен на бай Тошо е държал 300 000 у дома си, в сейф, който апашите са отмъкнали. В апартамента му имало още един сейф, но не се съобщава какво държи в него. В същия жилищен блок дядката имал 4 апартамента. Притежавал още няколко жилища на други места в София. Бог знае какви суми има в банковите му влогове.И най-важното - подсъдим е за педофилия, а е на 82 г.Такива хора са ни управлявали в недалечното соц.минало, за което някои толкова тъгуват!
19
4
 
5
 
! Отговори
Ima ima преди 7 години
До ДедиДеди, днес са обрали бивш член на БКП(ако има бивши) приближен на бай Тошо.Взели са 300 000лв.Новината вече циркулира из Фейсбук.
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
:) Не може да не им се признае, че са изобретателни.НЕ може да не се признае и на полицията, че са безсилни, некомпетентни и мързеливи, но и много добри за нуждите на статистиката. Направо да ги преименоват, да се не бъркат хората.А мога да предложа друго. 20% от намерената сума да остава за ченгетата-ще се вдигне с толкова и % разкриваемост.
17
15
 
8
 
! Отговори
Деди преди 7 години
Баба има 100 бона? Сигурно кара и s65AMG ? ХАХАХ айде осъзнайте се малко. Няма такиви баби
16
1
 
4
 
! Отговори
трафалгар преди 7 години
в бг хората са *** !
15
9
 
13
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Мдаааа и тази (както и другите пенсионери) едвам са и стигали парите за лекарства, събирала за погребение, ровила по кофите, цяла година спестявала за да си купи един шаран за никулден и подобни глупости. Прав е Бойко, много кофти мат'рял... много...
14
4
 
15
 
! Отговори
Хитровейкова преди 7 години
Боже каква наивност...Вие вярвате ли, че реститутка ще се прекара?Вие мислите ли, че иска да отстъпи спечеленото на синовете си?Вие смятате ли че такива "баба", с която са пълни заведенията в София не е провуркала сама парите си.Вие чули ли сте такива да плащат данъци?Вие разбрали ли сте някои от тези да не са доживели 80-85?Ако това го докаже полицията, ще има с кого да дели.СТАРОСТ-ВРЕМЕ ЗА РАДОСТ!
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименРеститютка
12
7
 
11
 
! Отговори
орк преди 7 години
До Анонимен 14пише, че е имала няколко имота, 100% придобити по време на комунизма. Никой не пести 100 хилки с обикаляне по кофите, айдо по- спокойно с червената пропаганда!
11
1
 
13
 
! Отговори
аС преди 7 години
Мерки срещу битовата престъпност ! Една от "популистките" стъпки, в програмата на патриотите. Защото в момента се бездейства, даже покровителства тази напаст.
10
3
 
37
 
! Отговори
е преди 7 години
Имала-дала.За да може с лека ръка да даде на непознати 100 бона,значи има много.
9
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече се замислям дали да не започна и аз такъв бизнес....:)
8
3
 
14
 
! Отговори
mira преди 7 години
imala....dala...aman ot glupost
7
4
 
16
 
! Отговори
one преди 7 години
аз твърдя, че съм дал 250 хиляди лева на ало измамници.*нищо , че имам потребителски кредит и никога не съм се и доближавал до такава сума да притежавам;)
6
8
 
15
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
До Анонимен 4 Болестта комунизъм засяга мозъка и води до малоумие.