Кола блъсна две шуменки на пешеходна пътека

Жените са откарани в болницата със счупвания и комоцио
Обновена: 8 дек 2016 17:06 | 8 дек 2016 16:57, Анисия Иванова
11
Кола блъсна две шуменки на пешеходна пътека
Архив: Булфото

Две жени са пострадали, след като са били блъснати от лек автомобил на пешеходна пътека в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

58-годишният шофьор е ударил жените, докато пресичат. Инцидентът станал около 11.00 часа.

Те са откарани в шуменската болница. Едната е с фрактура на лявата подбедрена кост и с мозъчно сътресение, а другата е с комоцио. Настанени са за лечение, без опасност за живота.

Шофьорът на автомобила е тестван за алкохол. Пробата е отрицателна. Образувано е досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
шуменка преди 7 години
Ако имаше по-точна снимка, щяхте да разберете, че на тази пешеходна пътека трябва да погледнеш надясно /веднъж/ и на ляво, ама на силно ляво, защото платното е зад гърба ти. Ужасно е, просто тук десния завой на колите трябва да се забрани. На това кръстовище по принцип стават много инциденти, защото е неправилно структурирано - и за коли и за пешеходци.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя че е кртен кттен е.обаче в шумен за беля звам .че пресичат след като се огледат изпод вежди ,и когато идва авромобил,кифлата навежда глава и тръгва като катър.правят го само кифлите.
7
2
 
3
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До Бой и стригане 4 А де се муунеш на пътеката , когато има автомобил на 10-15 м. си е чисто самоубийство. На такива жени у наше село им казвам гламаци.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
миналата седмица без малко да прегазя дядо на "пешеходна пътека". Пиша я в кавички, защото тя беше буквално изтрита, а единствените следи от нея бяха близо до тротоара, където имаше голям брой листа отгоре. Знак от моята страна нямаше - само от срещуположната. Дядото си знаел че има пътека и тръгнал самоуверено, но аз като съм в чужд град от къде да знам? Добре че карах с 30 и спрях на 40 см от него. Ако беше станало нещо - той пострадал, аз виновен а общината дето не е боядисала - невинна.
5
7
 
4
 
! Отговори
Регулировчик преди 7 години
А дали са вдигнали ръка, че ще пресичат?
4
2
 
13
 
! Отговори
Бой и стригане преди 7 години
За неспазване на предимството на пешеходна пътека трябва да се прилагат наказанията за "опит за убийство" и "убийство". Да караш с 60-70-100 км./ч. на 30-40 метра от пешеходна пътека си е целенасочен опит за убийство.
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами явно жениците не са носили радар да засекат скоростта на идващия автомобил и калкултор за да пресметнат дали имат време да пресекат.
2
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ е партия на автоталибаните и е нормално да насърчава газенето на хора по пешеходните пътеки.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пешеходците ще излязат виновни няма да е луд я ,който яде баницата ха