Хванаха още двама от убийците на бизнесмена Масърлиев

Мъжете били спипани в дома на познати в кв. "Слатина" в София
17 яну 2017 15:08,
7
Хванаха още двама от убийците на бизнесмена Масърлиев
Снимка: архив Булфото

Полицията арестува още двама от групата, виновна за убийството на бизнесмена от село Български извор Иван Масърлиев.

28-годишният Мирослав Илиев Еленков и Божидар Георгиев Гокин на 34 г. са спипани тази сутрин в дома на техни близки в столичния квартал "Слатина".

Миналата седмица полицията хвана част от групата, отговорнна за смъртта на Масърлиев. Мъж и жена, шофирали автомобила, с който престъпната петорка се е придвижвала, бяха разпитани, но не бяха обвинени. Задържан обаче бе Радко Белишки, за когото има доказателства, че е сред убийците на бизнесмена.

Още по темата

Тогава Мирослав и Божидар избягаха, но днес, в резултат на следствено-оперативните действия на полиция и прокуратура бяха открити и арестувани, пише "24 часа".

80-годишният Иван Масърлиев, който е собственик на заведения, бе бит, изтезаван и убит на 19 декември м.г. в дома си в с. Български извор.

Целта на нападателите била д аоберат дома на бизнесмена. Когато нахълтали в къщата, той бил там. Мъжете го вързали за стол, а около шията и устата му стегнали плетен бинт.

Искали да им каже къде държи ключа от металния сейф. Бизнесменът не проговорил и това му коствало живота.

След убийството бандитите разбили касата и отмъкнали хиляди в левове и злато.

Част от задигнатото е намерено, съобщиха от полицията. По случая работят Окръжна прокуратура-Ловеч, Областната дирекция на полицията в Ловеч и Главна дирекция "Национална полиция".

Следствените действия продължават.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
баба НИНА преди 7 години
ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА,КРИМИНАЛНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ НА БОГАТИТЕ.НЕ ГО ПОЗНАВАМ ЧОВЕКА,НИЩО НЕ МОГА ДА КАЖА,,НО ТАКА Е СТАВА СИНДЖИРМАРКА,КОЙ ОТ ДЪРЖАВАТА,КОЙ ОТ БОГАТИТЕ,ТАКА ЩЕ СЕ ЛИКВИДИРАМЕ.
5
0
 
2
 
! Отговори
super pi` преди 7 години
повече от 2 души е група и един винаги ще пропее,за това соло и така наи много още един да се знаете,на вълкът защо му е дебел вратът всичко соло си прави
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне да бяхте унищужили трупа.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Щирлиц 2Аре по-полека с манипулациите, а?!Този случай няма ама нищо общо с понички-банички и т.н.А тези *** сега направо трябва да ги обесят като пре това трябва да пуснат целият пандиз да им се изреди ........
2
7
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Неее тези добри момчета не са виновни станала е грешка ... ще видите ... човека си е бил болен .. помните ли едно момче дето го убиха двама бизнесмени ... понички ли какви бяха ... сега ще стане същото ... Няма държава ... нищо няма ... но Вие го виждате
1
2
 
22
 
! Отговори
художника преди 7 години
Щом им пишат имената, значи са българи.